Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Jansons – Reiņa laukuma karalis

Pirmo reizi RTM tūres sezonā notika izbraukuma posms. Tie, kas nesadūšojās doties uz Siguldu, turpmāk var gaidīt izbraukumus uz Otepi, Pērnavu un Lietuvu. Protams, par šiem posmiem sekos īpaša informācija. Bet turpinājumā par turnīru Reiņa golfa klubā.

Jaunais deviņu bedrīšu laukums "Reinī" galvenokārt piesaistīja īsās spēles tūres meistarus. Arī rezultātu tabulā uzskatāmi bija redzams – līderos bija vīri, kuri izjūt tuvās spēles nianses. Lai iekļūtu TOP5, šoreiz bija jāspēlē “sarkanajā zonā”, jāspēlē zem sava HCP.

Valmierietis Modris Zvirbulis šajā turnīrā ieguva trešo vietu. Raundā divi bērdiji. Jāpiebilst, ka Modris ir piedalījies vien divos sezonas posmos.

Otro vietu ar izcilu puterēšanu izcīnīja vecmeistars Andris Keisels 4 (!) bērdiji. Diemžēl, kartiņā ierakstītie deviņi bugiji neļāva uzvarēt turnīrā. Rezultātā augstvērtīgs raunds ar neto -3. Andrim neveiksmīga izrādījās pēdējā bedre, kuru nospēlējot PAR, būtu sekojusi pārspēle ar šī turnīra uzvarētāju…

Edmunds Jansons! Pirmais sezonas turnīrs un pārliecinoša uzvara. 3 bērdiji, 10 PAR, un tikai...5 bugiji. Iespaidīgas bija Edmunda noslēdzošās laukuma bedres. Pēc 15. bedres -2, un ārpus labāko TOP3, bet tad trīs bedrēs divi PAR un bērdijs un uzvara ar -4. 

Pēc sacensībām dalībnieki atzina – Reiņa golfa klubs pēc pārbūves ir ieguvis kvalitatīva laukuma statusu - tas ir lielisks un interesants.  Tas vairs nav liekams pļavu golfa kategorijā.

Nākošais RTM posms, trešdien.

18.posms / 7. jūnijs (trešdien), 15:00 / Ozo golf
14.nūju kauss
Atbildīgais: Nikolajs Keņins
​Kods: 21539926

Pēdējās izmaiņas , 07.06.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē