Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

RTM posmā uzvar Andris Sīlis

Ierastais RTM turnīrs trešdien bija kārtīga lietus duša no pirmās līdz pēdējai izspēlei. Brāzmainās lietavas vēl pastiprināja mainīgais vējš. Vislabāk šādiem apstākļiem piemērojās divi vīri – Nikolajs Keņins un Andris Sīlis.

Starp posma 14 dalībniekiem īpaši izcēlās Arnolds Čulkstēns, kurš vienīgais spēja iegūt trīs bērdijus. Arnolds bija līderu pulkā no pirmās bedres līdz...17. Esot 108 metrus no karoga ar -2 HCP neto, Arnolds otro sitienu raidīja ar šenku ūdenī. Gala rezultātā septiņi sitieni bedrē un noslēdzošais bugijs deva trešo vietu turnīrā (even).

15 PARi vai labāks rezultāts lietū un mainīgā vējā. Lietus vīrs Nikolajs Keņins šajā reizē demonstrēja savu šīs sesonas labāko spēli. Otro apli Koļa veica gandrīz nevainojami... līdz noslēdzošajai bedrei. Līdz tam, ejot laukumu even, viņš pamanījās noslēdzošajā bedrē iegūt dienas vienīgo divkāršo bugiju (-1). Un sekoja pārspēle ar Andri Sīli.

Andris jau laukuma vidū uzņēma kursu uz labu rezultātu. Līderis pēc deviņām bedrēm ar -3, bet sekojošajā otrajā devītniekā nācās cīnīties pašam ar savu nestabilo spēli. Tikai divi PARi deviņās bedrēs deva dalītu pirmo vietu ar Keņinu.

Nikolaja Keņina otrā vieta turnīrā viņam deva iespēju iekļūt kopvērtējuma otrajā vietā. Priekšā tikai Vilis Krištopans, kurš tūres līdera pozīcijā ir kopš 9. aprīļa.

SVĒTDIENAS turnīrs pirmo reizi šogad notiks citā laukumā! Tūre dodas pārbaudīt Reiņa golfa kluba jauno laukumu. Sākums kā ierasts 9.00. Papildus dalības maksai turnīrā (30 EUR) – 20 EUR būs laukuma green fee, kur būs ietvertas arī nelielas uzkodas spēlētājiem.

17. posms / 4.jūnijs (svētdien), 09:00 / GK Reinis
Sieg Wald Meisterschaft
Atbildīgais: Mareks Nemme
Kods: 41188664

 

Pēdējās izmaiņas , 01.06.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē