Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Golfs tīklā

Centienos izmantot 21. gadsimta komunikāciju tehnoloģijas, golferus arvien biežāk aicina iesaistīties dažādos pārrobežu projektos, lai sacenstos virtuālās konkurences līgās. Viens no tādiem globāliem projektiem ir golfmatchplay.com, kas noslēgsies nākamgad janvārī ar klātienes finālu Dubaijā.

Ar pašu projektu golferi var iepazīties golfmatchplay.com mājaslapā, bet nedēļas nogalē iepazīšanās turnīri būs gan sestdien "Viesturos", gan svētdien "Ozo" laukumā. 

Īpatnējs gan ir iepazīšanās turnīra organizatoru norādītais apvienotais match-play un sitienu spēles formāts. Var tikai minēt, kā tiks apvienots neapvienojamais un noteikti uzvarētāji.

Ieskatoties R&A un USGA apstiprinātajos golfa Noteikumos, tur lasāms sekojošs punkts:

33-1. Nosacījumi; Noteikuma atcelšana

Komitejai jānosaka nosacījumi, pēc kuriem tiek izspēlētas sacensības. Komitejai nav tiesību atcelt Golfa noteikumus.

Zināmi īpaši Noteikumi sitienu spēlē tik būtiski atšķiras no tiem, kas regulē mača spēli, ka abu spēles veidu apvienošana nav realizējama un nav atļauta. Šādos apstākļos izspēlēta mača rezultāts nav spēkā un sitienu spēles sacensībās sāncenši tiek diskvalificēti.

Iepazīšanās turnīrs pirms Race to Dubai 2018

www.golfmatchplay.com OPEN

4. jūnijs – 10.00, Ozo Golf Club, Shotgun

1.Vadība: Sacensības organizē Ozo Golf Club, sadarbībā ar www.golfmatchplay.com

2. Laiks un vieta: Sacensības notiek Ozo Golf Kluba laukumā 2017. gada 4.jūnijā. Sākums pulksten 10:00, shotgun – no visām bedrītēm vienlaicīgi. Turnīra atklāšana pulksten 9:30.

3. Dalībnieki:

3.1 Sacensības notiek kopējā dāmu un kungu konkurencē.

3.2 Piedalās tikai amatieri no 18.gadu vecuma.

3.3 Spēlētājiem HCP kartes obligātas.

3.4 Kopējais dalībnieku skaits ne vairāk kā 72.

4. Sacensību formāts un noteikumi:

4.1 Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Sentendrjūsas Golfa Kluba apstiprinātajiem noteikumiem un Ozo Golf Kluba vietējiem noteikumiem.

4.2 Sacensību formāts – Matchplay, sitienu spēle, ņemot vērā spēlētāju HCP.

4.3 Dāmas spēlē no sarkanajām izsitienu vietām, kungi – no dzeltenajām.

4.4 Izspēles kārtība (piemērs): Ja vienam no pāra spēlētājiem HCP ir 14, bet otram spēlētājam HCP ir 8, tad, izspēlējot matchplay pa bedrītēm, spēlētājs, kam HCP ir 16, iegūst viena sitiena priekšrocības uz 6 grūtākajām bedrītēm (formula: 14-8=6), saskaņā ar laukuma HCP indeksu.

4.5 Pēc sacensībām spēlētājs savu spēles karti nodod sacensību komitejai kluba recepcijā (rezultātu apkopošanai).

5. Vietu dalīšana

5.1 Katrā pārī uzvar tas spēlētājs, kas uzvarējis vairāk bedrīšu.

5.2 Ja pēc 18 izspēlētām bedrītēm pāra rezultāts ir neizšķirts, spēlētāji turpina spēlēt pēc principa – katra nākamā bedrīte kā izšķirošā (suddendeath), līdz tiek noskaidrots pāra uzvarētājs.

6.Pieteikšanās un izloze

Lai piedalītos sacensībās, dalībnieks reģistrējas www.golfmatchplay.com vai Ozo Golf Kluba recepcijā, pa tālr.67394399 vai e-pastu ozogolf@apollo.lv līdz 1. jūnijam, izmantojot pirmās rokas principu. Visi dalībnieki saņem dāvanas no www.golfmatchplay.com.

7.Starta laiki

Sacensību dalībniekus pēc loterijas un sportiskā principa sadala pa pāriem turnīra rīkotājs www.golfmatchplay.com , ņemot vērā spēlētāja HCP.

8. Balvas: Sacensību laikā tiek noskaidrots pāra uzvarētājs, kas saņems dāvanu no www.golfmatchplay.com. Tāpat www.golfmatchplay.com aicina spēlētājus izspēlēt visas 18 bedrītes, jo tiks apbalvots arī šī turnīra labākais spēlētājs sitienu spēles (stroke) ieskaitē un HCP netto ieskaitē. Visi pāru uzvarētāji piedalās izlozē, kur tiks iegūta kur tiks iegūta bezmaksas dalība un 500 USD biļešu un viesnīcas iegādei uz GolfMatchPlay turnīru Dubajā 2018.gada 8. - 12.janvārī (veiksmīgā spēlētāja klātbūtne obligāta). 8.1 Sacensību laikā tiks izspēlētas Hole in One balvas, ko dāvā www.golfmatchplay.com: - uz 3. bedrītes - Callaway golfanūjukomplekts (3-pw); - uz 6. bedrītes - LCD televizors Sharp. - uz 13. bedrītes- Callaway golfanūjukomplekts (3-pw); - uz 15. bedrītes - 25 000 eur. Balvu saņem spēlētājs, kas pirmais raida bumbiņu mērķī.

9. Dalības maksa:

9.1 Turnīra dalībnieku dalības maksu sedz www.golfmatchplay.com, ja dalībnieks ir reģistrējies https://golfmatchplay.com/golf_events/27.

9.2 Turnīra greenfee – 20 EUR (neattiecas uz Kluba biedriem, Sezonas karšu īpašniekiem un RGS audzēkņiem).

Ozo Golf Club sacensību komiteja

Pēdējās izmaiņas , 01.06.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē