Arhīvs
17. Aprîlis, 2024. Rūdolfs, Rūdis, Viviāna
Pāru kaujas
rezultâti

Pētersona jubilejas torti paņem Eglītis

RTM sezonas 15. posms bija "Peetersen Invitational", jeb Tālivalža Pētersona dzimšanas dienas svinību turnīrs. Gaviļnieks turnīra tabulā dalīja trešo vietu, turpretim pirmoreiz RTM tūrē uzvarētāja lauri nonāca Ērika Eglīša īpašumā.

Pats jubilārs ne tikai saņēma apsveikumus, bet arī uguņoja golfa laugumā. Pirmās trīs bedres – trīs bērdiji. Visā spēlē Tālis sakrāja četrus! Gala rezultātātā jubilārs finišēja dalītā trešajā vietā ar -2 HCP neto. Vēl trešajā pozīcijā bija divi kungi Nikolajs Keņins un Aleksandrs Pavulāns. Arī šie vīri bija naski uz bērdijiem. Nikolajam četri, bet Aleksam – trīs.

Jāpiemin, ka šīs turnīrs bija sezonas augstvērtīgākais rezultātu ziņā. Labāk par savu HCP nospēlēja deviņi spēlētāji. Ar -1 pietika vien dalītai 8. vietai.

Otro vietu ar -4 izcīnīja šī gada labākais debitants Marsels Vapne. Pēdējās piecās bedrēs viņš no even rezultāta spēja ar vienu bērdiju un četriem PAR nopelnīt -4 summā. Otrais TOP3 finišs debijas sezonā.

Taču vēl labāks noslēgums laukuma otrajā devītniekā bija turnīra uzvarētājam Eglītim. Ēriks pēc 9. bedres no even rezultāta sāka augšupeju. 39 stroke sitieni atlikušajās bedrēs un fantastisks finiša rezultāts ar -5. Pirmā RTM uzvara karjerā!

Nākamais RTM turnīrs “No Tabacco International” - 31. maijā visā pasaulē tiek atzīmēta starptautiskā nepīpēšanas diena. Pieteikšanās golfbox sistēmā vai arī racetomilgravis.com.

16. posms / 31.maijs (trešdien), 15:00 / Ozo golf
No Tabacco International
Atbildīgais: Ivars Grunte
Kods: 88998457

Savukārt svētdienas turnīrs pirmo reizi šogad notiks citā laukumā. Tūre dodas pārbaudīt Reiņa golfa kluba jauno laukumu. Sākums kā ierasts 9:00. Papildus dalības maksai turnīrā (30 EUR) – 20 EUR būs laukuma green fee, kur būs ietvertas arī nelielas uzkodas spēlētājiem. 

Informāciju sagatavoja

Armands Tripāns

Pēdējās izmaiņas , 30.05.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē