Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Teicams tradīcijas turpinājums

"Gant Open" ietvaros sestdien notikušajā Pasaules Latviešu kausa izcīņā labi rezultāti tika sasniegti jau iepriekš, tomēr šķiet sestdien "Ozo" laukumā tika fiksēts iepriekš nepieredzēts gadījums, ka ar rezultātu zem PAR var nepietikt uzvarai. Spēcīgā konkurencē par trofejas ieguvēju kļuva Linda Dobele.

Pēc ASV studentu sporta sezonas mājās atgriezusies golfere kausu ieguva ar 69 sitieniem jeb iespaidīgu -3 zem PAR. Savukārt Kārlim Broderam -1 nodrošināja otro vietu, savukārt trijnieku ar +1 noslēdza vēl viena Latvijas golfere ar Amerikas studentu golfa pieredzi Anna Diāna Švanka.

Divās ieskaites grupās risinājās cīņa par "Gant Open" balvām. 

HCP neto ieskaitē kungiem labākais bija Nils Mauriņš ar neto 69 sitieniem. Vienu neto sitienu atpalika Broders, arī šajā vērtējumā iegūstot otro vietu. Trešais ar neto 70 sitieniem bija arvien veiksmīgi maijā spēlējošais Normunds Sams.

Dāmām stableford vērtējumā uzvaru ar brangiem 42 punktiem nodrošināja Beatrise Pugačova. Pārējās divas godalgotās vietas ar 41 punktu sadalīja attiecīgi Zanda Simanoviča un Marta Siļčenko.

Pēdējās izmaiņas , 27.05.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē