Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Taukačs pārsteidz ar uzvaru RTM

Jānis Taukačs RTM tūrē pirmoreiz sāka spēlēt aizvadītajā gadā. Pērn tika gūts panākums, iekļūstot posma TOP3 savukārt šogad jau uzvara. Turklāt Taukačs šogad ir piedalījies tikai trīs turnīros.

Tik labi kā trešdien Taukačs nebija spēlējis - personiskais rekords stroke (87). Turnīrā pēc 5. bedres Jānis ieguva 4 PARus pēc kārtas un tas viņam deva neapstrīdama līdera statusu pēc deviņām bedrēm ar -4 HCP neto. Turpinājumā otrais devītnieks laukumā tika izspēlēts kā pa viļņiem, taču precīzās beigas ar diviem PARiem deva -4 arī uzvarai turnīrā.

Otro vietu izcīnīja viens no RTM šīs sezonas "klusajiem" spēlētājiem – Nikolajs Keņins. Divi bērdiji turnīrā, kā arī 12 PARi, summā deva -1. Šis panākums ļāvis Nikolajam iekļūt sezonas kopvērtējuma TOP6.

Trešo vietu sadalīja divi spēlētāji - tūres nesatrināmais līderis Vilis Krištopans un Imants Krēsliņš ar +1. Savukārt īstu rodeo "Ozo" golfa laukumā piedzīvoja Edgars Zālītis. 8. bedrē neizdevies pirmais sitiens gala rezultātā atzīmēja deviņus sitienus, turpretim sekojošajā, devītajā bedrē Zālītis noformēja otro RTM īglu šajā sezonā.

Nākošais posms
15. posms / 28. maijs (svētdiena), 9:00 / Ozo golf
Peetersen Invitational
Atbildīgais: Ainārs Počs
Kods:88176099 

Informāciju sagatavoja
Armands Tripāns

Pēdējās izmaiņas , 25.05.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē