Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

RTM "Es mīlu kafiju" uzvar Zeile

50! Tas ir spēlētāju skaits, kuri ir kaut reizi ir piedalījušies RTM tūrē šogad. Iespaidīgs ir jauno spēlētāju kāpums attiecībā pret citām sezonām. Šogad RTM debitantu statusā ir deviņi. Pēdējā aizvadītajā posmā debitantiem pievienojās pērnā gada Latvijas amatieru čempionāta uzvarētājs Roberts Eihmanis. 

Arvis Zeile līdz šim sešus posmus ne reizi turnīros nespēja iekļūt labāko trījniekā. Taču aizvadītā spēle “Es mīlu kafiju” kausā bija Arvja labākā šogad. Uzvara ar -3 HCP neto. Neapturams Arvis bija noslēdzošajās deviņās bedrēs. Tikai viena kļūda – bugijs desmitajā bedrē, bet turpinājumā astoņi PARi pēc kārtas, kas deva pirmo vietu un play-off pārspēli ar Vili Krištopanu 13. bedrē.

Tūres kopvērtējuma līderis Krištopans nospēlēja savu sesonas labāko spēli – 74 sitieni (stroke). Uzņemtais temps bija iespaidīgs – pirmās septiņas bedres bez kļūdām (7 PARi un 1 bērdijs). Astotajā bedrē nopelnītie astoņi sitieni bija, pateicoties bumbiņas izsišanai autā no tee. Pēc pirmajām deviņām bedrēm joprojām Vilis bija -1 HCP neto.  Savukārt sekojošās deviņas bedres bija fantastiskas -1 pret laukumu līdz 18. bedrei, kur nopelnīts bugijs. Jāpiezīmē, ja Vilis būtu noslēdzošo bedri nospēlējis PAR, viņš kļūtu par “Es mīlu kafiju’’ uzvarētāju.

Otrais sezonas play-off notika tradicionāli 13. bedres pārspēlē.

Arvis pēc uzvaras: "Vīri, paldies visiem par spēli. Īpašs paldies Vilim, ka ļāva jaunajam papriecāties un Uldim par fantastiskām turnīra balvām. Tiekamies trešdien."

Trešo vietu turnīrā ar +1 izcīnīja Tālvaldis Pētersons. Savukārt Latvijas amatieru 2016. gada čempions Roberts Eihmanis, savā RTM debijas reizē ierindojās vien T13 vietā. 

Nākošais posms jau nedēļas vidū. Pietiekšanās golfbox sistēmā vai arī racetomilgravis.com.

14. posms / 24.maijs (trešdien), 15:00 / Ozo golf
Kiki Classics
Atbildīgais: Edgars Zālītis
Kods: 75626270

Informāciju sagatavoja
Armands Tripāns

Pēdējās izmaiņas , 23.05.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē