Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Divu sitienu cena

ASV studentu sporta (NCAA) reģionālajā čempionātā nule kā fiksēts gadījums, ko ne viens vien apskatnieks atzinis par dīvaināko skatu, kas jebkad redzēts sacensībās. Džeksonvilas universitātes komandas līderis David Wicks piecas minūtes mērcējās duļķainos piegrīna ūdeņos ar cerību atrast tur nejauši iekritušu bumbiņu, lai izvairītos no divu sitienu soda.

Wicks pēc pirmā ripinājuma metru no karoga nomarķēja bumbiņu un devās uz reljefā grīna malu pētīt virsmas slīpumus. Pēc brīža, velkot no kabatas rezultātu kartīti, izkrita arī bumbiņa, kas atsitās pret kurpi un zibenīgi pazuda ūdenī. 

Apliecinot, ka puišiem golfā tomēr ir zināmas priekšrocības, Wicks izģērbās līdz apakšveļai un piecas minūtes līdz jostasvietai ūdenī grābājās pa dūņām. Bumbiņas viņš atrada vismaz pārdesmit, taču ne savu, un atbilstoši noteikumiem divu sitienu sodu par nepamatotu bumbiņas aizstāšanu anglis tik un tā saņēma. 

Kopumā turnīrs tomēr beidzās laimīgi gan Wicks, gan viņa komandai. Pēc peldes bedrītē nopelnītā divkāršā bugija golferis raundu pabeidza ar pieciem PARiem pēc kārtas un rezultātu -1 pret laukumu. Tas bija labākais rezultāts komandā, kas dalīja 5.vietu un ar pēdējo atbilstošo rezultātu pirmo reizi augstskolas vēsturē kvalificējās NCAA čempionātam. 

Wicks vēlāk pastāstīja, ka pēc ūdens piedzīvojumiem varēja spēlēt mierīgu prātu, jo nebija jādomā, ka, iespējams, būtu varējis bumbiņu atrast un izvairīties no soda sitieniem rezultātā.

Pēdējās izmaiņas , 18.05.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē