Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

RTM. Ieradās, lai uzvarētu. Māris Simanovičs

RTM 11. posms “The Players Satellite” tāpat kā lielais PGA brālis norisinājās šīs sezonas perfektākajos laika apstākļos. +20 grādi un bezvējš deva spēlētājiem iespēju sasniegt lieliskus rezultātus. Trīs gadus Māris Simanovičs ir bijis kaut kur tuvumā RTM golfa tūrei, bet pa īstam spēlēt sadūšojās vien aizvadītajā posmā. Turklāt debija bija spīdoša – uzvara ar -3 (HCP neto).

Māris spēlēja teicami ar vidējās distances nūjām, kas deva iespēju pēc 10. bedres turēties stabili TOP3.

Spilgtākais moments Mārim bija uz 4. bedres – trešais sitiens taisns, precīzs un 110 metru tālais raidījums atsitās pret karoga kātu – bērdijs. “Rezultāts būtu bijis vēl labāks, ja sanāktu ieputerēt dažus metrīgus putus un mācētu piečipot pie karoga,” sacīja uzvarētājs.

Divi spēlētāji - Armands Tripāns un Reinholds Pīrāgs mēģināja dzīties pakaļ Simanoviča rezultātam un sekmīgi tas abiem izdevās otrajā devītniekā. Tripāns bija fenomenāls ar puteri. Raundā pieci bērdiji! Pēc 15. bedres Armandam bija iekrāts -4 (līderis), bet sekojošās neveiksmes uz 16. un 18. bedres (divkāršs bugijs) liedza iespēju būt līdzīgi ar Simanoviču. Tripānam tāpat kā Reinholdam -2. “Šodien sasniedzu personīgo stroke rekordu, atkal tradicionāli noraku 18. bedri. Par pieciem birdie – grūti par jebkuru no tiem pateikt – haļava. Redzēju līniju un ātrums visiem bija perfekts," uz savu veikumu atskatījās Armands.

Pērnās sezonas Latvijas amatieru čempionāta otrās vietas ieguvējs Reinholds stroke vērtējumā ieguva 71 sitienu. Turklāt pēdējās 11 bedrītes Reinolds nospēlēja -4 pret laukumu. “Es vēlos sagatavoties Latvijas čempionātam. Pērn man nebija spēļu prakses, šeit RTM man ir lieliska iespēja progresēt un sajust spriedzi. Noteikti centīšos piedalīties pēc iespējas biežāk," pēc raunda teica Reinholds.

Nepatīkams pārsteigums pēc spēles sagaidīja Ēriku Eglīti. Viņš pirms spēles nebija paziņojis/ievadījis "Golfbox" aplikācijā savu tās dienas aktuālo HCP. Tādējādi Ēriks spēli aizvadīja ar Golfboxā ievadītu HCP  13,8 ar slope = 16. Bet tās dienas esošais bija 12,8 ar slope = 14. Rezutātā divi soda punkti.

Nākamais sezonas posms būs izaicinājums! Rainbow / Red Backward – no spēlētājiem prasīs izcilu laukuma izpēti, jo tee pozīcijas, sākot no pirmās bedres, būs neierastas. Pirmā bedre – sarkanie, otrā – zilie, trešā – dzeltenie un ceturtā – baltie. Tad atkal secība atkārtojas.

Pietiekšanās golfbox vai arī racetomilgravis.com.

12. posms / 17.maijs (trešdien), 15:00 / Ozo golf

Rainbow / Red Backward

Atbildīgais: Aleksandrs Pāvulāns

Kods: 7662772

Informāciju sagatavoja
Armands Tripāns

Pēdējās izmaiņas , 15.05.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē