Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

RTM pirmajā sezonas play-off uzvar Dinsdorfs

Sezonas desmitais RTM tūres turnīrs “Tassa De Poques” šoreiz bija par godu līgas sacensību komisāra Aināra Poča dzimšanas dienai. Pats valmierietis uz savu turnīru nespēja ierasties, bet solījās laukumā doties nākošajā – svētdienas posmā.

Joprojām iekavējusies ziema neļauj izbaudīt siltus pavasara laika apstākļus golfa laukumā. Sniegs 10. maijā!

Kā jau ierasts, trešdien startā bija gana kolorīts dalībnieku pulks. Tūres līderis Vilis Krištopans turpināja demonstrēt stabilu spēli ar otro sitienu laukumā. Viļa kartītē sliktākie rezultāti bija seši bugiji. Sacensību finišā dalīta trešā vieta ar Normundu Samu un Nikolaju Keņinu (+1). Koļa vēl līdz pēdējai -18.-  bedrītei bija pretendents uz uzvaru turnīrā, taču divkāršs bugijs neļāva šo mērķi piepildīt. Vienam no visas sezonas potenciālajam MVP spēlētājam joprojām nav izdevies šosezon uzvarēt turnīru. Labākais sasniegums - divas trešās vietas.

Arī 2015. gada RTM čempions Armands Tripāns vēl meklē savu spēli. Pagaidām paklausīgais puteris ir devis iespēju ielauzties TOP10 kopvērtējumā. Taču 10. posmā viņu pievīla devītais dzelzis un pārspēles bedrītes.

Svens Dinsdorfs kārtīgi iekarsis un iestrēdzis darba sapulcēs, pēdējais no visiem dalībniekiem ieradās uz posmu, bet tas nemazināja vēlmi uzvarēt. Tas izdevās. Svens nospēlēja lielisku raundu. It sevišķi pēdējā 18. bedrē izturot spriedzi no “skatītājiem” kuri ar interesi gaidīja, vai viņš spēs iziet no bunkura ar tīru sitienu un gūs PAR, kas dotu dalītu pirmo vietu ar Tripānu. Svens izturēja.

Neizturēja Tripāns. Pārspēles 13. bedrē pirmais savu bumbiņu uz grīna noguldīja Dinsdorfs, bet Armands savējo iegremdēja dažus metrus pirms tā...ūdenī. Džentelmeniski Armands uzvaru nodeva Svenam. Lieliska spēle, lieliska RTM komanda.

Nākamais RTM posms kā ierasts – svētdien 9:00, bet plānojiet savu nokļūšanu “Ozo” golfa laukumā laicīgi. Svētdien, Rīgā notiks – Rīgas maratons! Vairāk info, racetomilgravis.com.

11. posms / 14.maijs (svētdien), 09:00 / Ozo golf

The Players Satellite
Atbildīgais: Ainārs Počs
Kods: 35323748  

Informāciju sagatavoja
Armands Tripāns

Pēdējās izmaiņas , 12.05.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē