Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pieci sitieni līdz NCAA čempionātam

Annai Diānai Švankai pirmo reizi startējot ASV studentu sporta (NCAA) reģionālajā čempionātā, divkārtējās Latvijas amatieru čempiones pārstāvētās Campbell augstskolas komanda trešdien Ņūmeksikā ieguva 9.vietu. "Camels" golferes pieci lieki sitieni šķīra no kvalificēšanās lielajam NCAA čempionātam.

Individuālajā vērtējumā Anna atbilstoši iekšējam rangam savā komandā bija piektā labākā, bet nevienu dienu viņai Campbell spēlētāju kvintetā nebija vājākais rezultāts. Individuālajā vērtējumā Anna ar 230 sitieniem (76-76-78) jeb +14 virs PAR dalīja 62.vietu. 

Uzvarēja Stanford universitāte ar 866 sitieniem, bet Campbell golferes finišēja ar 893 sitieniem. Individuāli labāko rezultātu (-6) sasniedza Albane Valenzuela no uzvarētāju komandas, savukārt 8. vietu dalījusī Annas komandas biedre Austrālijas spēcīgākā amatiere Nadine White (+2) NCAA čempionātam kvallificējās individuāli.

Apmierināts ar komandas veikumu bija "Camels" treneris John Crooks, sakot, ka katra spēlētāja deva savu ieguldījumu, bet kvalificēties lielajam NCAA čempionātam liedzis tas, ka nevienai golferei neizdevās raunds zem PAR. 

NCAA reģionālā čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 11.05.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē