Arhīvs
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

Amatieru čempionāts jubilejā gaida pretendentus

Latvijas amatieru čempionātā šogad apaļa jubileja - mazliet vairāk nekā mēnesis atlicis līdz uzvarētāju noteikšanai prestižajā turnīrā, kas risināsies jau 30. reizi. Ikviens handikapa nosacījumiem atbilstošs golferis ir aicināts jau laicīgi pieteikties čempionātam, ko uzņems "Ozo Golf Club" laukums no 16. līdz 18.jūnijam. Šoreiz laureātus noteiks vairākos formātos.

Dažādos laikos atšķirīgi ir bijuši gan čempionu, gan uz visaugstākajām vietām nepretendējošu golferu rezultāti, tomēr nemainīgi gadu gaitā ikviens ir tiecies sasniegt savu maksimumu. Arī šoreiz golfa laukums būs visiem vienlīdz liels izaicinājums un rosinās katru čempionāta dalībnieku parādīt savu labāko spēli neatkarīgi no ieņemtās vietas. 

Nemainīga saglabāsies gadu gaitā nostiprinājusies tradīcija čempionus vīriešiem un sievietēm noteikt sitienu spēlē. Atsevišķs vērtējums sitienu spēlē būs arī rezidentiem, kuri nav Latvijas pilsoņi.

Tomēr iespēja pretendēt uz balvām būs arī handikapa formāta sacensībās vīriešiem un sievietēm atsevišķā ieskaitē. HCP +5-14,4 grupā rezultātus vērtēs HCP neto, bet HCP 14,5-28 grupā vietu sadalījumu noteiks pēc stableford punktiem.

Tātad maksimālais handikaps dalībai sacensībās ir HCP 28. 
Dalības maksa - 100 eiro (junioriem līdz 18 gadu vecumam 50 eiro), kas ietver spēles maksu, golfa somas ratiņu īri, treniņlaukuma bumbiņu žetonu, dzeramo ūdeni un augļus sacensību dienās, kā arī golfa ratiņu īri un treniņlaukuma bumbiņu žetonu oficiālajā treniņu dienā. Treniņu raunda green fee ir 20 eiro, kas maksājama "Ozo" recepcijā.


Golferi turnīram drīkst piesaistīt kedijus, kas nav golfa profesionāļi vai treneri. 

Sacensību dalībnieki var aizpildīt reģistrācijas pieteikumu Latvijas Golfa federācijas mājaslapā. Dalības maksu var maksāt tiešsaistē vai ar bankas pārskaitījumu pēc pieteikuma aizpildīšanas. 

Latvijas amatieru čempionāta NOLIKUMS

Pēdējās izmaiņas , 09.05.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē