Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

RTM posmā uzvar Normunds Sams

RTM otrais sezonas posms laika apstākļu dēl izbiedēja bailīgākos golferus. Jau ar pirmo sitienu laukumā 15.00 pēcpusdienā spēlētājus sagaidīja stindzinoša un brāzmaina lietus duša. Astoņiem uzticamākajiem RTM līgas gladiatoriem nācās noskaidrot uzvarētāju un divus spēlētājus, kuri būs divi liekie aiz punktu izcīnīšanas robežas.

Pirmās deviņas bedrītes apliecināja, ka šādos, skarbos laika apstākļos vislabāk pielāgojušies ir vīri ar pieredzi. Vilis Krištopans, Normunds Sams un Andris Keisels pēc stroke bija attiecīgi sakrājuši 40, 41 un 43 sitienus.

Jāpiezīmē, ka labu sniegumu demonstrēja Edgars Zālītis, kurš allaž RTM sezonu ievadā rāda izteikti labākus rezultātus kā visas sezonas griezumā. Taču līderos viņš turējās vien pirmās septiņas bedrītes. Astotajā un devītajā laukumā Edgars ‘’sakaplēja’’ 10 un 7 sitienus…! Lai arī otrajā devītniekā Zālītis uzrādija labāko stroke rezultātu no visiem (40) – augstāk par 6. vietu neizdevās pakāpties.

Ir dažas lietas kuras Gagarin Cup un kosmosa iekarojumos paliks līdz galam neizskaidrotas un neatminētas. Piemēram – šī bilde ir viena no nozīmīgākajām. "Apollo 11" komanda ar šo karogu atstāja ievērojamāko zīmogu ASV un PSRS kosmosa sacensībās…taču… Vai zinājāt, ka patiesībā uz Mēness virsmas atrodas 11 karogi. Turklāt viņi visi ir nokrituši. Gluži kā to RTM spēja pārdabisku spēku vadīts izdarīt Vilis Krištopans.

Kā ziņoja klātesošie Viļa spēles partneri, tad ko tādu, iespējams, vairs neredzēs neviens mūsu cilvēces vēsturē.

Pirmā sezonas posma uzvarētājs Vilis Krištopans bija nobriedis arī šoreiz mājās braukt ar pirmo vietu, bet viņam pēdējā brīdī durvis aicirta Normunds Sams. Ļoti stabila spēle. +3 pēc HCP Netto. Vilis, otrais ar +4, bet tešo vietu sadalīja divi kungi – Andris Keisels un Imants Krēsliņš +5.

UZMANĪBU. RTM savu nākamo posmu pielāgo Lieldienu kalendāram!
Nākamais, 3. sezonas posms, Egg Battle – PIRMDIEN 9:00
Pieteikšanās: līdz 16.04 18:00
Atbildīgais: Alex Pāvulāns
Kods: 22038323

Informāciju sagatavoja:
Armands Tripāns

Pēdējās izmaiņas , 13.04.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē