Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Startē RTM tūres sestā sezona

Līdz ar pirmo posmu svētdien, 9.aprīlī, startēs "Race to Milgravis" (RTM) tūre, kur šogad tiks aizvadīta pilna sezona ar 48 posmiem, no kuriem lielākā daļa, kā ierasts, risināsies mājas laukumā - "Ozo Golf", viens posms notiks GK "Reinis , divi - GK "Viesturi", bet pieci posmi notiks kaimiņu valstīs - Igaunijā un Lietuvā.

Sezona kā ierasts noslēgsies ar Lielo Finālu, kurš tiks aizvadīts divās dienās - 30.septembrī un 1.oktobrī.

KĀ PIETEIKTIES?

RTM tūrē var piedalīties jebkurš spēlētājs/amatieris, kas sasniedzis 18 gadu vecumu. Maksimālais HCP ar kādu var piedalīties tūrē ir 17. Arī spēlētājs ar lielāku HCP var piedalīties tūrē, taču viņam tiks piemērots HCP 17.

Pieteikties uz jebkuru Latvijā notiekošu posmu var "Golfbox" sistēmā līdz iepriekšējās dienas plkst. 18.00, bet plkst. 18.30 notiek izloze, pēc kuras kļūst zināmi nākamās dienas turnīra starta laiki.

DALĪBAS MAKSA

Par piedalīšanos tūrē jāmaksā gada licences maksa 30 EUR apmērā, kas nonāk Lielā Fināla balvu fondā. Par dalību katrā posmā jāmaksā 30 EUR, kas nonāk attiecīgā turnīra balvu fondā, līdzīgi kā iepriekšējās sezonās. Dalības maksa jāsamaksā attiecīgā turnīra Atbildīgajam, kurš norādīts sezonas kalendārā, un kurš būs pieejams uz vietas pirms attiecīgā posma sākuma.

Jaunam spēlētājam dota iespēja vienu reizi piedalīties tūres posmā nesamaksājot gada licences maksu. 

KALENDĀRS

Viss 2017. gada kalendārs pieejams racetomilgravis.com.
Šosezon RTM tūres posmi tiks aizvadīti trešdienās plkst. 15.00 un svētdienās plkst. 9.00. "Ozo" golfa laukumā.

TURNĪRS, REZULTĀTU REĢISTRĒŠANA UN NODOŠANA

Jebkurš RTM turnīrs tiks aizvadīts piemērojot attiecīgā laukuma Slope un spēlēts Stroke Neto ieskaitē. Spēlētāji atbildīgi par rezultātu ievadi "Gamebook", pieslēdzoties spēlei ar kodu, kurš iepriekš tiks publicēts mājaslapā. Pēc spēles katrs flaits ir atbildīgs par pareizi aizpildītas kartiņas nodošanu golfa kluba recepcijā. Gadījumā, ja spēlētāji nebūs nodevuši kartiņu, viņi attiecīgajā turnīrā tiks diskvalificēti.

REITINGI

No šīs sezonas spēkā stājas jauna RTM reitinga veidošanās sistēma. Atkarībā no spēlētāju skaita attiecīgajā posmā tiek izspēlēts noteikts daudzums punktu, kurus savā starpā sadala 6 spēlētāji, ja dalībnieku skaits bijis līdz 12, astoņi spēlētāji, ja dalībnieku skaits bijis no 12-19, un desmit spēlētāji, ja dalībnieku skaits bijis 20 vai vairāk.

MVP RACE jeb Power Ranking

Līdzīgi kā iepriekš, sezonas gaitā tiks noteikts spēcīgākais tūres golferis, taču sistēma turpmāk būs krietni vienkāršāka. Par katru posmu tiks ņemti izcīnītie stableford punkti, spēlētājam piemērojot HCP 0. Respektīvi, par bugiju tiek skaitīts 1 punkts, PAR - 2 punkti, bērdijs - 3 punkti, īgls - 4 punkti, albatross - 5 punkti.

LIELAIS FINĀLS

Sezonai noslēdzoties, tāpat kā iepriekšējos gadus, tiks aizvadīts LIELAIS FINĀLS, kas noteikt visas sezonas RTM čempionu. Zināmas priekšrocības ir spēlētājiem, kas sezonai noslēdzoties atrodas augstākās vietās, taču teorētiski iespēja izcīnīt uzvaru ir ikvienam LIELĀ FINĀLA dalībniekam. Vienīgais nosacījums, lai startētu Lielajā Finālā, sezonā ir jābūt aizvadītiem ne mazāk kā 7 RTM posmiem.

RTM tūres vārdā - visiem veikmīgu sezonu!

Informāciju sagatavoja:
Armands Tripāns

Pēdējās izmaiņas , 08.04.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē