Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Kristai +7x2

Marta izskaņa Kalifornijā izrādījās nelabvēlīga Kristai Puisītei, kura netika tālāk par katu "Symetra" tūres posmā, no izredzēm turnīrā spēlēt arī svētdien teju šķiroties jau pēc pirmās kārtas. Abas sacensību dienas Kristas rezultāts bija +7 virs PAR, un summā tas deva vietu tabulas lejasdaļā.

Pirmajā raundā Kristai nedevās rokā fērveji - trāpīts piecos no 14, liecina rīkotāju statistika. Ar GIR izdevās sasniegt 10 no 18 grīniem, turpretim otrajā raundā GIR rādītājs pazeminājās līdz 8/18, lai gan nu jau tika trāpīts 11 no 14 fērvejiem.

Katu pārvarēja golferes, kuru rezultāts "Morongo Golf Club" laukumā pēc 36 bedrītēm nebija sliktāks kā +2 virs PAR, tātad Kristai šī uzdevuma izpildīšanai bija 12 sitienu par daudz. Cerams, jau nākamnedēļ Kristai izdosies pavērst rezultātu tendenci īstajā virzienā un iesaistīties cīņā par augstākajiem mērķiem. 

Ja pirmajā raundā Kristas izredzes sarežģīja 'sniegavīrs' blakus bērdijam un četriem bugijiem, tad dienu vēlāk raunda vidū izdevās iespēlēt divus bērdijus, taču cīņā par katu vairs neizdevās ko glābt, turklāt diena tika pabeigta ar piecu bugiju sēriju. Pēc secinājumu izdarīšanas droši vien šis turnīrs drīzāk jāaizmirst. Nākamais turnīrs arvien Rietumkrastā risināsies jau nākamajā nedēļas nogalē Arizonā.

Symetra tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 26.03.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē