Arhīvs
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

Annai acīte Floridā

Itin veiksmīgi nedēļas nogale Floridā izvērtās Annai Diānai Švankai, kura ne vien noturējās komandas pieteikumā, bet ar dalītu 21.vietu arī bija otrā labākā spēlētāja Campbell universitātes sastāvā ASV studentu sporta (NCAA) turnīrā. "Camels" meitenes komandu cīņā spēcīgā konkurencē bija ceturtās.

Otrajā turnīrā pēc kārtas Annai pieticīgākais bija pirmais raunds, kurā 6002 jardu garajā "Mark Bostick Golf Course" laukumā viņa atstāja 76 sitienus. Toties otrajā raundā Anna ar PAR atbilstošiem 70 sitieniem bija komandas līdere, bet pēc trešās kārtas 74 sitienu rezultāta summā varēja sev ierakstīt 220 sitienus jeb +10 virs PAR.

Tikai vienu sitienu labāka bija komandas līdere Annelie Sjoholm, bet Anna apliecināja, ka var nospēlēt daudz labāk, nekā varētu spriest pēc viņai komandā atvēlētā piektā numura. PAR 3 bedrīšu izspēlē viņai turnīrā bija dalīts trešais labākais rezultāts.

Turnīrā 13 komandu konkurencē spēlēja četras TOP 50 augstskolas, savukārt Campbell universitātei rangā ir atvēlēta 54.vieta. Uzvarēja mājinieces un galvenās favorītes Floridas universitātes golferes, kuras ir rangā sestā spēcīgākā komanda. Arī individuāli labākā bija floridiete Maria Torres ar -5 zem PAR.

Pēc nedēļas "Camels" meitenes Dienvidkarolīnā jau gaidīs nākamais turnīrs.

NCAA turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 13.03.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē