Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Sezonas maratonā startā +7

Ar bērdiju jauno sezonu "Symetra" tūrē piektdien Floridā sāka Krista Puisīte, kam pirmā raunda turpinājums "The Country Club of Winter Haven" pavērsās pretējā virzienā. Turnīra pirmo dienu Krista pabeidza ar +7 virs PAR un cīņu par augstāku pozīciju turpinās no turnīra tabulas lejasdaļas.

Jau pirmajā deviņniekā Kristai iekrājās arī pirmais bugijs, divkāršais un trīskāršais bugijs. Ne tiks ekstrēms izvērtās otrais bedrīšu deviņnieks, tomēr vēl divi bugiji rezultātu turnīrā ar 125 000 dolāru balvu fondu vēl jo vairāk pieaudzēja plusos. Katu pēc otrā raunda sestdien pārvarēs 60 golferes, un šis mērķis jācenšas sasniegt vismaz labāka noskaņojuma atgūšanai. 

Turnīrs pulcējis respektablu dalībnieču sastāvu ar divām pasaules ranga TOP 100 golferēm un vairākām Rio olimpiskā turnīra dalībniecēm. Šoreiz ir pārstāvētas 28 valstu golferes.

"Symetra" tūres kalendārā šosezon ir paredzēts 21 turnīrs, un sagaidāms, ka vēl vienas sacensības kalendārā tiks iekļautas vēlāk. LPGA fārmtūrē galvenie principi palikuši nemainīgi - oktobrī sezonas noslēgumā naudas listē TOP 10 iekļuvušās spēlētājas saņems LPGA tūres karti. 

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 10.03.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē