Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Igauņu four-ball piedāvājums

Igauņiem pavararis mēdz atnākt vēlāk, tomēr ziemeļu kaimiņi ir naskāki jau sezonas sākumā rīkot atklātos nacionālos čempionātus. Latvijas golferi tiek aicināti piedalīties Igaunijas atklātajā four-ball čempionātā, kas no 19. līdz 21.maijam risināsies "White Beach Golf" laukumā Pērnavas apkaimē. 

Dalības handikapi ir gana liberāli - HCP 18,4 kungiem un HCP 26,4 dāmām. Profesionāļu un neamatieru spēlētāju handikaps ir HCP 0. Komandas handikaps ir 50% no abu tās spēlētāju handikapu summas.

Kungiem paredzēts four-ball spēlē vispirms izspēlēt 36 bedrītes, pēc kurām 16 labākās komandas cīņu turpinās four-ball match-play formātā. Ja vairākas komandas pēc sitienu spēles dalīs 16.vietu, paredzēta pārspēle.

Dāmām pēc 18 bedrīšu four-ball sitienu spēles visas komandas turpinās cīņu four-ball match-play formātā.

Dalības maksa katram spēlētājam ir 100 eiro, kas sedz visu sacensību raundu green fee un treniņlaukuma bumbu izmaksas. Maksimālais dalībnieku skaits - kungiem 48 komandas (minimums 8), dāmām 16 komandas (minimums 8). 

Ja pieteikušos komandu skaits pārsniegs paredzēto maksimumu, priekšroka būs zemāko handikapu īpašniekiem, savukārt no dalībnieku saraksta svītrotajām komandām atmaksās dalības maksu.

Pieteikties turnīram var līdz 14.maijam, iemaksājot dalības maksu estoniantour.ee.

Plašāka INFORMĀCIJA

Pēdējās izmaiņas , 28.02.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē