Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Annai TOP 5 Floridā

Lielisku turnīru ASV studentu sporta (NCAA) apritē šonedēļ Floridā aizvadījusi Anna Diāna Švanka, nospēlējot trīs stabilus raundus un summā ar PAR atbilstošu rezultātu (216) dalot 5.vietu. Sacensību pēdējā kārtā Anna nospēlēja mīnusā, arvien uzlabojot rezultātu katrā turnīra dienā.

Pēc pirmās dienas 73 sitieniem otrajā raundā sekoja PAR atbilstošs rezultāts 72, līdz pēdējās 18 bedrītēs izdevās nospēlēt ar 71 sitienu. Annai bija Campbell augstskolas komandā dalīts otrs labākais rezultāts, tiesa, viņa šoreiz startēja kā individuāla dalībniece.

Individuālajā ieskaitē pirmo uzvaru NCAA turnīrā nodrošināja vēl viena Campbell golfere Annelie Sjoholm. Komandu vērtējumā Cambell universitāte ieguva otro vietu, no uzvarētājām Mercer augstskolas atpaliekot trīs sitienus. Allaž ir viegli izdarīt pareizus secinājumus jau pēc notikuša fakta, tomēr skaitļi nenoliedzami apliecina, ka Cambell komanda šoreiz būtu uzvarējusi, ja Anna tiktu iekļauta oficiālajā sastāvā.

Annas teicamo spēli apliecina statistika, kur viņa turnīrā "Amelia National Golf Club" laukumā dalīja otro vietu pēc gūtajiem bērdijiem (13), kā arī PAR 5 bedrīšu izspēlē (-4).

Pēc ziemas pauzes Cambell komanda nākamo turnīru aizvadīs Floridā jau marta otrajā nedēļā.

JU Amelia Island Collegiate REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 23.02.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē