Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Golfa jaunais vilnis

Skats no malas vienmēr ļauj daudz ko ieraudzīt pavisam citā gaismā nekā ierasts. "Ozo Golf Club" pro Justin Griffiths žurnāla "The PGA Professional" decembra izdevumā priecājas par golfa popularitātes kraso pieaugumu Latvijā un salīdzina to ar lietu kārtību Lielbritānijā astoņdesmito gadu sākumā.

Iespējams, pareizāk pat būtu teikt, ka Griffiths skats nav no malas, bet gan no iekšpuses. Prasmīgais pro saka, ka šogad viņam nedēļā bija 60 apmācību stundu un nākamgad varētu būt nepieciešams kāds palīgs, lai turētu līdzi pieprasījumam.

"Es pat nereklamējos. Nav laika," sacīja Griffiths. "Interese par spēli ir tik liela, cilvēki grib mācīties un spēlēt," viņš raksturoja situāciju.

Griffiths Latviju raksturo kā jauku vietu un saka, ka galvenais ir tas, ka visa viņa ģimene te ir laimīga. 

Atzinīgus vārdus Griffiths saka arī par "Ozo Golf Club" kompleksu un bēnu ieinteresētību iemācīties spēlēt golfu. 

Savukārt kā zīmīgu 2016.gada notikumu Griffiths atceras Latvijas komandas startu PGA Pro-Am turnīrā, kur apmācības profesionālis spēlēja kopā ar Arvi Zeili, Ģirtu Mauriņu un Andri Bergmani. "Ozo Golf Club" komanda septembra beigās divu raundu turnīrā Velsā sasniedza dalītu labāko rezultātu, lai gan Griffiths atzina, ka sākumā bijis nedaudz satraucies, jo lielās darba slodzes dēļ pie spēlēšanas Latvijā pats nebija ticis.

Pēdējās izmaiņas , 21.12.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē