Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Oficiāli: Tiger ar "Bridgestone"

Jau pirms divām nedēļām Tiger Woods turnīrā "Hero World Challenge" spēlēja ar "Bridgestone B330-S" bumbiņu, bet ceturtdien lieta tika nokārtota oficiāli. Tiger paziņoja, ka pēc ilgas un cītīgas testēšanas izvēlējies sev labāko, noslēdzis ilgtermiņa līgumu ar "Bridgestone" un spēlēs ar viņu ražotām bumbiņām.

"Bridgestone" nekavējās preses relīzē uzsvērt, ka Woods atzinis B330-S par sev labāko bumbiņu ar izcilu distanci un precizitāti no tee, kā arī optimālu griešanos sitienos uz grīnu un tā tuvumā. Tiger ir pārliecināts, ka "Bridgestone" inovācijas viņam palīdzēs uzvarēt, jo ne jau tikai spēlēšanas fakta dēļ viņš atgriezies sacensību apritē.

B330-S tiek virzītas tirgū kā tūres spēlētājiem piemērotas bumbiņas, kas der golferiem ar vēziena ātrumu vismaz 170 km/h. Tam piemērots gan bumbiņas kodols, gan pārklājuma materiāls, kas nenoslīd no nūjas galvas.

Woods gluži tāpat kā Rory McIlroy inventāra tirgū ir kļuvis par brīvo aģentu pēc "Nike" lēmuma turpmāk šajā asas konkurences pārpildītajā segmentā vairs nekonkurēt.

Līdz ar līguma noslēgšanu Woods parādīsies dažādās "Bridgestone" mārketinga aktivitātēs.

Pēdējās izmaiņas , 16.12.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē