Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

TOP 5 pēc Rozā piektdienas

Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā Dubaijā spēlētājas otrajā raundā atbalstīja sociālu akciju sieviešu veselībai, iekļaujot apģērbā rozā akcentu. Rozā piektdienā itin labi "Emirates Golf Club" laukumā veicās Laurai Jansonei - Latvijas profesionāle pirms izšķirošās kārtas dala 5.vietu. 

Laurai pirmās divas trešdaļas otrā raunda rezultātu atcerēties bija vairāk nekā viegli - ar PAR izspēlētas bedrītes rindojās viena aiz otras. Toties "Majlis" laukuma pēdējā sešiniekā bija plaša pierakstu amplitūda no bērdijiem līdz divkāršam bugijam uz cietajiem grīniem. Taču summā trīs bērdiji, tostarp arī 18.bedrītē, plus bugijs un divkāršs bugijs saglabāja PAR rezultātu vējainā dienā.

Vadību ar summā iespēlētu -7 zem PAR pārņēma angliete Felicity Johnson, bet Laura un vēl septiņas golferes sestdien startēs ar iekrātu -3 zem PAR. Pēdējā raundā Latvijas profesionāle spēlēs vienā flaitā ar Tiger Woods radinieci Cheyenne Woods, kurai lielāko vērību Dubaijā pievērsa starptautiskās ziņu aģentūras, un anglieti Georgia Hall, kura pirms diviem gadiem Dubaijā par hole in one saņēma "Mercedes C200".

LET turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 09.12.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē