Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Fabulous so far for Latvia

Tieši tā Lauras Jansones spēli "Dubai Ladies Masters" pirmajā kārtā ceturtdien raksturoja Dāmu Eiropas tūres (LET) televīzijā, jeb, latviski sakot, "Latvijai tiktāl viss ir izcili". Tobrīd Laura tikko bija ieripinājusi savu ceturto bērdiju, bet dienas noslēgumā Latvijas profesionāle ar -3 zem PAR dalīja 4.vietu.

Laura raundu sāka no 10.bedrītes un dienas vienīgo bugiju iespēlēja priekšpēdējā (8.) spēlētajā bedrītē. Līdz tam viņa turējās dalītā otrajā pozīcijā un gluži likumsakarīgi arī kļuva par televīzijas kameru mērķi. 

Te var piebilst, ka tieši pirmā deviņnieka beigu bedrītes "Emirates Golf Club" "Majlis" laukumā uzskata par sarežģītākajām. Līdere pēc pirmās dienas ar -5 ir angliete Florentyna Parker, taču 8. un 9.bedrītē viņa nopelnīja trīs sitienus plusā. Parker septiņus bērdijus iespēlēja otrajā deviņniekā trešdien, kad kedija pēkšņas nāves dēļ spēli apturēja, un Laura nemaz laukumā netika.

Turnīra norisei tiešraidē var sekot LET televīzijā, un pilnu raundu vēlāk noskatīties arī ierakstā. Ja gluži četras stundas tik patīkamai nodarbei neatrodas, var vismaz noskatīties Lauras realizēto bērdija putu tuvāk ieraksta beigu galam (no 3.31:05). 

Kā jau vēstīts, turnīrs ar 500 000 eiro balvu fondu tika saīsināts līdz trim raundiem, un divi pēdējie no tiem tiks spēlēti piektdien un sestdien.

LET turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 08.12.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē