Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Turnīri divi, uzvarētāju daudz

Aizvadot vienlaicīgi divus turnīrus, sestdien "Ozo Golf Club" nācās dalīt krietni daudz balvu. "Inter-Riga Sharp Open" vislabāk veicās Kārlim Broderam, kurš spēcīgākajā handikapu grupā uzvarēja gan sitienu spēlē, gan HCP neto ieskaitē. Dāmas vienlaicīgi izspēlēja savu LSGK "Open", kur labākā sitienu spēlē bija Vineta Ruka. Toties HCP neto vērtējumā divas pirmās vietas tika Kristīnei Marksai.

Turnīra atbalstītāji bija parūpējušies, lai konkurentu rezultātu gaidīšana nebūtu garlaicīga. Uz lielā TV ekrāna varēja vērot svaigi filmētas sacensību epizodes, ļaujot to galvenajiem varoņiem dažkārt par sevi pasmaidīt, bet brīžiem arī no sirds pasmieties. Visi, kam redzēto gribējās sataupīt vēlākai baudīšanai, bija iespēja pieteikties DVD ieraksta saņemšanai.

Pēc rezultātu apkopošanas kļuva skaidrs, ka Broders 18 bedrītes izspēlējis ar 73 sitieniem, un ar to ir pietiekami, lai, neraugoties uz handikapu 5, uzvarētu arī HCP neto vērtējumā. Turnīra sponsorus šāds pavērsiens nesamulsināja, un veiksminiekam jau kādu brīdi vēlāk nācās interesēties, vai kādam DVD disku īpašniekam nav vajadzīgs arī viens no diviem pleijeriem.

Otrais sitienu spēlē spēcīgākajā handikapu grupā palika Dāvis Puksts, kam gan izdevās 14.bedrītē tikt pie īgla, taču triple bugijs ceturtajā un vēl vairāki bugiji neļāva nospēlēt labāk par 76 sitieniem. Trešais bija par vienu sitienu atpalikušais Niklass Braathens.

Marksa arī ar 88 sitieniem dalīja 2.vietu stroke ieskaitē otrajā HCP grupā, kur labākais bija Ravi Nirula (87). Tas ļāva Marksai uzvarēt HCP neto ieskaitē šajā grupā, un arī atsevišķajā LSGK "Open" neto vērtējumā.

Ruka sitienu spēlē citas LSGK "Open" dāmas krietni apsteidza, finišējot ar 83 sitieniem. Labāks rezultāts (81) bija Mārai Puisītei, taču pēc sacensību nolikuma viņai pietrūka "punktu" gadu skaitā, lai šajā turnīrā izkonkurētu pieredzējušākās spēlētājas.

Otro vietu dāmu turnīrā dalīja Marksa un Daiga Puisīte.

Svētdien Latvijas kungus "Ozo Golf Club" gaida cīņas mačsacīkstē pret lietuviešiem, kam komandas lielākā daļa nepalaida garām iespēju uzspēlēt turnīrā arī sestdien. Lai gan handikapu ziņā Latvijas pārsvars ir nospiedošs, diez vai pretinieks nemēģinās pierādīt, ka match-play formāts dažkārt var sajaukt kārtis.

Pēdējās izmaiņas , 09.07.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē