Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Krista ar LPGA kategoriju

Smagas LPGA kvalifikācijas turnīra beigas svētdien izvērtās Kristai Puisītei, tomēr Latvijas golferei dalīta 44.vieta nodrošināja daļēju tūres karti nākamajai sezonai. Nolikums paredz, ka 17. kategoriju nākamajam gadam iegūst golferes, kas ierindojas no 21. līdz 45.vietai, turklāt arī visas pēdējā atbilstošā rezultāta ieguvējas.

Tādējādi Krista kļuva par pēdējo spēlētāju, kura nopelnīja LPGA 17.kategoriju nākamajam gadam. LPGA visas golferes nākamajai sezonai sarindos prioritātes rangā katru ar savu numuru, un 17.kategorijas spēlētājas iekļūs turnīra pieteikumā, ja kādas augstāk esošas spēlētājas startam nepieteiksies.

Vislabāk gan jau zina pati Krista, cik gandarītai justies par dalītu 44.vietu pēc ilgās gatavošanās izšķirošajiem kvalifikācijas mačiem. Veiksmīgāks Floridā  bija turnīra sākums, taču piecu dienu maratonā saskaitāmo vietai nebija nozīmes, jeb pareizāk sakot, tā bija otršķirīga. Vienādu rezultātu gadījumā augstāk ierindojās spēlētājas, kuras labāk nospēlēja tuvāk turnīra beigām. Kristai pēdējā raunda rezultāts bija +7 un summā +3 virs PAR.

Nekad iepriekš Latvijai nav bijis golferes ar LPGA kategoriju, un to nekādi nevar novērtēt par zemu arī tad, ja gluži loģiski gribas gūt visaugstākos panākumus.

LPGA kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 05.12.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē