Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Startā tuvu TOP 10

Dāmu Eiropas tūres (LET) Āzijas loka turpinājumā Laura Jansone piektdien startēja Indijā, kur pēc pirmās kārtas dala 16.vietu un ir viena sitiena tiesu aiz TOP 10. Turnīrs ar 400 000 dolāru balvu fondu Deli pievārtē beigsies svētdien.

Laura pirmajā raundā Gary Player laukumā nospēlēja ar 73 sitieniem jeb +1 virs PAR, tiekot pie diviem bērdijiem un trim bugijiem. Taču spēle "DLF Golf and Country Club" laukumā kļuva par nopietnu pārbaudījumu daudzām golferēm.

Tikai astoņām spēlētājām bija pa spēkam dienu pabeigt mīnusā, tostarp četrām pretendentēm Anne-Lise Caudal, Florentyna Parker, Ursula Wikstrom un Christine Wolf, kuras ar -2 zem PAR dala līderpozīcijas.

Salīdzinājumā ar pērno gadu turnīrs Indijā ir kļuvis pēc dalībnieču līmeņa spēcīgāks, un rezultāti pirmajā raundā ir mazliet labāki. Taču kopumā rezultātu tendences ir tādas pašas kā pērn, kad divu raundu summā ar +12 pietika kata pārvarēšanai.

Cerams, ka Laurai pēc dažu svinga skrūvīšu pievilkšanas arī sacensību turpinājums būs izdevies, un šoreiz izdosies pacīnīties par augstākiem mērķiem. Varbūt tādiem kā Pro-Am turnīrā, kur Lauras kvartets sasniedza 3.vietu.

Indijas sieviešu Open REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 11.11.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē