Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Ne tik labi Abudabī

Dāmu Eiropas tūres posmā Abudabī ceturtdien vēl nebija noslēgusies otrā kārta, kad kļuva skaidrs, ka Laurai Jansonei turnīrā tā būs arī pēdējā. Gary Player veidotajā laukumā Lauru otro dienu pēc kārtas pievīla 18.bedrīte, un summā iespēlētais +6 virs PAR bija par daudz, lai šoreiz cerētu uz turpinājumu.

Startējusi no 10.bedrītes, Laura nākamajā bedrītē tika pie bērdija un turējās mīnusā līdz 15.bedrītei, kad divkāršs bugijs pavērsa raunda rezultātu plusos. Vēl viens negribēts pavērsiens sekoja 18.bedrītē (PAR 4) trīskārša bugija izskatā, kam sekoja uzreiz vēl viens bugijs, un 7. bedrītē panāktais bērdijs neko daudz vairs izmanīt nevarēja. Raundā +4 neatstāja izredzes uz tikšanu pāri katam. 

Vēl pirms visu spēlētāju finiša Laura ierindojās otrā simta sākumā, bet pamatotas cerības pārvarēt katu bija spēlētājām ar rezultātu ne sliktāku kā -1 zem PAR.

Līderpozīcijas saglabāja islandiete Olafia Kristinsdottir ar -13 zem PAR un trīs sitienu pārsvaru pār tuvākajām konkurentēm. Uzvarētāja kļūs zināma sestdien pēc vēl divu kārtu izspēles.

LET turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 03.11.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē