Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Lielos Āzijas lokos

Laura Jansone nemainīgi spēlē Dāmu Eiropas tūrē (LET), tomēr rudens pusē tas nozīmē pamatīgu ceļošanu Āzijā, jo nule kā 39.vietu turnīrā Ķīnai piederošajā Hainaņas salā dalījusī Latvijas profesionāle jau nākamās nedēļas vidū spēlēs Abudabī, bet no turienes aši vien mēros ceļu uz Indiju.

LET sezonas kalendārs nav gluži rimtas vienmērības paraugs, taču rudens otra puse ir turnīriem gana bagāta. Abudabī no 2. līdz 5.novembrim risināsies emirātā pirmais pastāvīgais dāmu profesionālā golfa turnīrs, turklāt ar respektablu gandrīz pus miljona eiro balvu fondu, kas paver iespēju veiksmīgi nospēlējušām golferēm būtiski uzlabot pozīcijas tūres rangā, ko veido pēc nopelnītās balvu naudas summas.

Laura pēc turnīra Hainaņā ieņem 101.vietu LET rangā un Abudabī var pacīnīties par tikšanu augstāk pirmajā simtniekā. Tropiskajā Hainaņā "Sanya Ladies Open" Laura trīs raundu summā nospēlēja ar +5 virs PAR, tostarp pēdējā raundā ar +1 pēc trim bērdijiem un četriem bugijiem. Uzvarēja Ķīnas dāmu tūrē spēlējošā taizemiete Supamas Sangchan ar -8 zem PAR.

Ja no Apvienotajiem Arābu emirātiem Laurai būs jālido atpakaļ uz austrumiem līdz Deli, lai startētu Indijas sieviešu "Open", tad cerams, ka tuvāk mēneša beigām Latvijas spēlētāja atkal būs redzama Līča valstīs, jo pagaidām Kataras dāmu "Open" viņa ir ierindota kā pirmā rezerviste ārpus dalībnieču saraksta.

LET turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 30.10.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē