Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Drošāk pie Ķīšezera

Oktobris mēdz būt visai vējains mēnesis, tomēr nekas netraucēja sestdien "Ozo Golf Club" laukumā aizvadīt "Chivas" sezonas labāko komandu čempionātu, turpretim Floridā viesuļvētras "Matthew" dēļ atcēla nedēļas nogalē paredzēto "Symetra" tūres posmu, kur gatavojās spēlēt Krista Puisīte.

Ar rudenīgā golfa izaicinājumiem sacensību apstākļos vislabāk tika galā 'Tēvoča Vaņas odziņas' - uzvarētāji, kuru sastāvā bija pieteikti Edgars Zālītis, Guntars Zālītis, Ivans Uļjanovs un Nikolajs Keņins, turnīru pabeidza ar neto 140,5 sitieniem. No pirmās vietas ieguvējiem 0,3 neto sitienus atpalika 'Vasabi' - Andrejs Peredistijs, Gundars Ziemanis, Matīss Mazutis, Renārs Vuškāns, bet laureātu trijnieku ar vēl pus punkta lielāku rezultātu 26 komandu konkurencē noslēdza 'Advokāts un 3 siventiņi' jeb Ivars Grunte, Armands Puče, Mārtiņš Pukše un Valdis Siliņš.

Visiem ārpus laureātu saraksta palikušajiem netrūks iespēju revanšam, jo sacensību kalendārs turpināsies, līdz klimats kļūs fiziski nepiemērots golfa spēlei.

Varētu šķist, ka daudz komfortablāki apstākļi spēlei ir Floridā, tomēr viesuļvētras risks piespieda rīkotājus atteikties no "Symetra" tūres sezonā priekšpēdējā turnīra. Lai neriskētu ar spēlētāju veselību, Orlando apkaimē paredzētās sacensības atcēla un tās nenotiks arī vēlāk šogad. Tādējādi līdz sezonas noslēgumam atlicis aizvadīt vairs tikai tūres čempionātu, kas nākamnedēļ risināsies Deitonabīčā, "LPGA International" laukumā.

Pēdējās izmaiņas , 08.10.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē