Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Golfa laukums ar raķešu sistēmu

Golfa laukums nepieciešamības gadījumā ir arī ļoti izdevīgs objekts valsts aizsardzības jautājumu risināšanai, konstatēja Dienvidkorejas militārajās struktūrās, kas plāno ne vēlāk kā nākamgad izvietot modernu pretgaisa aizsardzības kompleksu golfa laukumā Degu pilsētas apkaimē.

Saasinoties attiecībām ar Ziemeļkoreju, "Lotte Skyhill Seongju Country Club" laukumā izvietos ASV pretraķešu aizsardzības vienību. Sākotnēji bija paredzēts to izvietot netālu no galvaspilsētas Seulas, bet pēc iedzīvotāju iebildumiem plānus pārskatīja. Turpretim kalnainajā vidē golfa laukums jau ir relatīvi gluda teritorija ar visu nepieciešamo infrastruktūru, ko aizsardzības ministrija nosauca par ļoti svarīgu faktoru ātrākai rīcībai.

Golfa kluba pārstāvis Kim Byung-wook aģentūrai "Reuters" teica, ka, ņemot vērā nacionālās drošības nopietnās intereses, klubā pozitīvi novērtēja iespēju izvietot THAAD aizsardzības kompleksu. 

Sagaidāms gan, ka golferi ar raķešniekiem pārāk ilgi kopā nesadzīvos, jo aizsardzības ministrija plāno sākt procedūru, lai atpirktu golfa laukuma teritoriju. 

Pēdējās izmaiņas , 05.10.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē