Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Tuvu sestajam simtam rangā

Veiksmīgs starts Spānijas sieviešu "Open" jau prognozējami nodrošināja Laurai Jansonei ieskaites punktus pasaules rangā, ļaujot pakāpties par vairāk nekā simt pozīcijām uz 605.vietu. Tas gan atpaliek no Lauras personiskā rekorda reitingā, taču sezona Dāmu Eiropas tūrē (LET) vēl ne tuvu nav galā.

Laura atguva līderes pozīcijas divu Latvijas profesionāļu sabiedrībā, apsteidzot Kristu Puisīti, kura šonedēļ ierindota 724. pozīcijā, tomēr par konkurenci to nav īsta pamata nosaukt, jo katrai golferei ir savi plāni un uzdevumi, noteikti izvirzot sev daudz svarīgākus stratēģiskus mērķus. Rangā šonedēļ ir 1203 golferes, kam izdevies tikt pie ieskaites punktiem.

Var atgādināt, ka katrā turnīrā nopelnītie punkti nemainās pirmās 13 nedēļas, bet pēc tam 91 nedēļu pēc kārtas ik nedēļu zaudē 1,1% vērtības līdz nonāk līdz nullei.

Pirms gada Laura pasaules rangā bija 558.vietā, taču šogad rudens posmā vēl ir labas izredzes pašreizējās pozīcijas uzlabot, jo atšķirībā no pašķidrās vasaras LET kalendārā ir vairāk turnīru. 

Savukārt Krista pērn septembra beigās reitingā ieņēma 792.vietu, tātad šoseon jau ir izdevies pakāpties augstāk. Krista šonedēļ nav pieteikusies posmam Arkanzasā, bet "Symetra" tūres sezonā līdz oktobra vidum būs vēl divi turnīri, kam sekos LPGA kvalifikācijas otrā daļa Floridā.

Rolex sieviešu pasaules golfa RANGS

Pēdējās izmaiņas , 29.09.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē