Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Uzvarētāji supermīnusos

Komandu sacensību formāta priekšrocības svētdien golfa kluba "Viesturi" Prezidenta kausa izcīņā teicami spēja izmantot Aldis Puisītis un Elita Perta, uzvaru labākās bumbiņas izspēlē nodrošinot ar neto -16 zem PAR un četru neto sitienu pārsvaru pār tuvākajiem konkurentiem.

Pēc galvenās balvas saņemšanas Perta uzteica Puisīša meistarību, bet par savu galveno ieguldījumu atzina personiskā handikapa skaitļus. Taču uzvarētāju rezultāts arī scramble bruto izteiksmē bija -4 zem PAR, savukārt komandas 12 punktu handikaps nodrošināja prāvu atrāvienu. Otro vietu ieguvušie Eduards Asars-Asarovskis un Andris Asars-Asarovskis finišēja ar neto 57,2 sitieniem, bet vēl viens divu paaudžu ģimenes duets Aiga un Pauls Nesaules ar 58,8 neto punktiem bija trešie.

Kā atzina pasākuma galvenais iedvesmotājs Gunārs Pīlādzis, ļoti grūti bija atteikt spēlētgribētājiem, tādēļ laukumā tika satilpinātas 34 komandas, un, ņemot vērā tādu noslodzi, turnīrs ritēja itin raiti. Tiesa, visus pieteikumus dalībai turnīrā tik un tā nebija iespējams apmierināt, un rudens golfa cienītājiem jārēķinās, ka gaidīšanas liste "Viesturu" nākamajos turnīros jau tagad sniedzas prāvā garumā.

Kluba prezidents Gunārs Pīlādzis no sirds pateicās visiem dalībniekiem, kas saulainajā septembra dienā pulcējās uz turnīru, kura vēsture iesniedzas jau otrā gadu desmita vidū. Vairāku spēlētāju vārdi uz uzvarētāju kausa jau parādās atkārtoti - piemēram, Puisītis palika nepārspēts arī aizpērn, kad spēlēja kopā ar Skaidrīti Verbicku.

Puisīšu ģimenes balvu krājumus papildināja arī Daiga Puisīte - par pirmo vietu "Viesturu" sezonas tūrē dāmu konkurencē uzvarētāja tika pie vēl viena sezonas abonementa.

Pēdējās izmaiņas , 25.09.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē