Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Bellevue Viesturos

Patīkamu skatu uz agra rudens dienu svētdien "Viesturos" izbaudīja "Bellevue Park Hotel" kausa izcīņas dalībnieki, un vēl jo skaistāks skats uz dzīvi bija laureātiem sacensību izskaņā. Labākos noteica četrās ieskaites grupās, un tikai vienā no tām uzvarētājs konkurentus atstāja tālāk aiz sevis.

Sacensību dalībnieku skaits iesniedzās piektajā desmitā, turklāt "Viesturu" nākamo turnīru pieraksti liecina, ka pēdējās vakantās starta vietas varētu tikt sadalītas jau vairākas nedēļas pirms starta šāviena, tādēļ par iespējām iekļūt dalībnieku listē labāk interesēties ļoti savlaicīgi.

Kungiem spēcīgāko handikapu grupā šoreiz uzvarētāja noteikšanai izšķirošs izrādījās divu pretendentu handikaps. Ar neto PAR atbilstošu rezultātu uzvarēja Voldemārs Lejiņš, apsteidzot Māri Dalbiņu.

Savukārt dāmām stabilitāti kā drošu panākumu garantu vēlreiz apliecināja Daiga Puisīte, nopelnot 36 stableford punktus un par divu punktu tiesu otrajā pozīcijā atstājot vārdadienas gaviļnieci Elitu Pertu.

Kungiem otrajā handikapu grupā pārliecinoši labākais bija Arvis Didrihsons, kam uzvaru nodrošināja 42 punktu guvums un trīs punktu pārsvars pār otrās vietas ieguvēju Jāni Vilmani.

Savukārt jauniešu apbalvošanā klātesošos ar sparīgu uzrunu iepriecināja viens no jaunākajiem turnīra dalībniekiem Roberts Jučmanis, kam neto 70 sitieni ļāva par viena sitiena tiesu atstāt otrajā vietā Katrīnu Gustafssoni.

Pēdējās izmaiņas , 18.09.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē