Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Piecdesmitniekā pasaulē

Latvijas golferes Anna Diāna Švanka un Laila Forstmane sestdien Meksikā turnīra noslēgumā saglabāja 50. pozīciju pasaules amatieru komandu čempionātā, kur pēdējā kārtā noturēja aiz sevis sīvākās konkurentes bulgārietes un vēl četru valstu komandas. 

Četru dienu summā Latvijas dueta rēķinā bija +88 virs PAR, un komanda tik smagā turnīrā, spēlējot tikai divatā, acīmredzot sasniedza savām iespējām objektīvi atbilstošu rezultātu. Švanka četrus raundus izspēlēja ar +22, savukārt Forstmanes rēķinā bija +66 virs PAR. 

Pēdējā kārtā "Iberostar Playa Paraiso" laukumā Švanka nospēlēja ar +3, turpretim Forstmanei pēc smagākām raunda beigām iekrājās +17. Lai gan vienubrīd bulgārietes spēja Latvijas komandu apsteigt, sacensību noslēgumā dienvidnieces tika apsteigtas par sešiem sitieniem.

Vēl pirms pēdējo bedrīšu izspēles praktiski bija skaidrs, ka ceturto reizi par pasaules amatieru čempionēm pārliecinoši kļuva dienvidkorejietes, kuras nospēlēja ar -25 zem PAR, aiz sevis trijniekā atstājot Šveici (-8) un Īriju (-7).

Jau vēstīts, ka vīriešu konkurencē Latvija pasaules amatieru komandu čempionātā nav pārstāvēta. Varbūt nobriedīs talanti pēc diviem gadiem, kad labākās amatieru nacionālās izlases noteiks Īrijā "The Montgomerie" un "O'Meara" laukumos pie Dublinas.

Pasaules amatieru komandu čempionāta rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 17.09.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē