Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

No čempionāta uz čempionātu

Septembra vidus vēl nebūt nenozīmē golfa sezonas drīzu norietu, tostarp arī čempionātu līmenī gan pašu mājās, gan lielā tālumā. Nule kā nedēļas nogalē kļuvuši zināmi Latvijas senioru čempioni, savukārt jau pēc pāris dienām Meksikā ar ar Latvijas dalību paredzēts starts pasaules amatieru komandu čempionātam.

Par Latvijas senioru čempionu pirmo reizi kļuva Edmunds Jansons, trīs dienu summā trijos laukumos nospēlējot ar 231 sitienu un sasniedzot labāko rezultātu gan pirmajā raundā "Reiņa trasē", gan noslēguma dienā "Viesturos". Pērn uzvarējušais Vilis Krištopans šogad bija labākais otrajā dienā "Avotos", tomēr summā ar 238 sitieniem ieguva otro vietu. Pirmo trijnieku ar 245 sitieniem noslēdza Jan Gustaffson. Savukārt 65+ grupā dalībnieki sacentās divas dienas "Avotos" un "Viesturos", līdz uzvarētāja laurus nodrošināja Jānis Ciaguns.

Dāmu konkurencē titulu savā īpašumā pēc divu dienu spēlēšanas saglabāja Daiga Puisīte, tuvāko konkurenti Lidiju Gavrilovu apsteidzot par deviņiem sitieniem. Vēl par vienu sitienu vairāk bija trešās vietas ieguvējai Sandrai Berķei.

Tikmēr Meksikā golferes vēl tikai gatavojas pasaules amatieru komandu čempionāta cīņām par Espirito Santo trofeju. Latvijas komandā tika iekļautas Anna Diāna Švanka un Laila Forstmane. Pirmdien un otrdien risināsies treniņu raundi "Iberostar Playa Paraiso" un "Mayakoba el Camaleon" laukumos, kā arī oficiālā komandu fotografēšanās, bet turnīrs tiks izspēlēts četros raundos no 14. līdz 17.septembrim.

Septembris ir noslogots mēnesis ne tikai amatieriem - nedēļas nogalē Krista Puisīte dalīja 24.vietu "Symetra" tūres posmā Kanzasā, kur četru dienu summā nospēlēja ar +5 virs PAR (70-73-75-75), bet zem PAR turnīrā finišēja tikai astoņas labākās. Jau šajā nedēļas nogalē Kanzasā risināsies tūres nākamais posms.

Sezona nedēļas nogalē risinājās arī sponsoru turnīros - "Ozo" laukumā aizvadītajā  www.LaiksWatches.lv Open" turnīrā stableford spēlē uzvarēja Ēriks Eglītis (51 punkts) un Teodors Pukše (53 punkti) divās handikapu grupās kungiem, savukārt dāmām labākā bija Ieva Masaļska (40 punktu).

Symetra tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 12.09.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē