Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Krista staro Dienviddakotā

Sezonā labāko rezultātu LPGA fārmtūrē svētdien sasniedza Krista Puisīte, Dienviddakotā finišējot ar -6 zem PAR četru raundu turnīrā, kur nevienu dienu viņas rezultāts nebija plusos pret laukumu. Dalīta 7.vieta ir Latvijas profesionāles labākais sasniegums 2016.gada sezonā, lai gan ne pirmais TOP 10.

"Willow Run Golf Course" Krista četru dienu summā nospēlēja ar 278 sitieniem (71-68-71-68), bet uzvaru 144 dalībnieču turnīrā ar 210 000 dolāru balvu fondu nodrošināja -14 zem PAR iespēlējusī Nelly Korda. Sacensībās pēdējo dienu Krista sāka dalītā 12.vietā, līdz pieci bērdiji ļāva tikt augstāk, savukārt divi bugiji PAR 5 bedrītēs piebremzēja izrāvienu. Turnīra kopējā bilancē Kristai 15 bērdiji, septiņi bugiji un viens divkāršs bugijs.

Līdz šim sezonā labākais sasniegums Kristai bija vasaras saulgriežos sasniegtā 10.vieta, tomēr šoreiz sasniegtais rezultāts -6 ir pagaidām sezonā izcilākais veikums, kas ļaus pakāpties arī tūres kopvērtējumā.

Tikmēr šajā dīķa pusē sestdien "Ozo" laukumā Tark, Grunte, Sutkiene Golf Party uzvaru nopietnāko handikapu grupā izcīnīja Ervīns Fogts, bet otrā grupā vislabāk sekmējās Kæstutis Pusčius no Lietuvas.

Savukārt svētdien "Veselības centra 4" kausa izcīņā "Viesturos" uzvarēja Indras Eniņas un Anetes Rēvaldes duets, kas bija labākais arī astevišķajā ar medicīnas nozari saistīto golferu ieskaitē.

LPGA fārmtūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 05.09.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē