Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Alus uz gadu un dalība Ryder kausā

Lielākā daļa Ryder kausa izcīņas dalībnieku Eiropas komandā jau ir zināmi, un viens no pēdējiem garantētu vietu mačam pret ASV nodrošināja anglis Matthew Fitzpatrick, turklāt paveica to ļoti efektīvā veidā, iekļūstot TOP 5 Eiropas tūres posmā Čehijā, kur ar tālāko draivu arī nopelnīja sev alus piegādi uz gadu.

Turnīra sponsora "Pilsner Urquell" alus balvu 21 gadu vecais Fitzpatrick ieguva par 330 jardu draivu 9.bedrītē, kur nevienam sāncensim pārspēt viņa veikumu neizdevās. Taču vēl jo vairāk Fitzpatrick turnīrā ar viena miljona eiro balvu fondu droši vien priecājās četru dienu summā panākto rezultātu -10 zem PAR un 5.vietu, kas viņam pēc vietas rangā garantēja vietu Ryder kausa komandā. Par turnīra uzvarētāju ar -15 kļuva ASV golferis Paul Peterson.

Pagaidām zināms, ka Eiropu septembra beigās Ryder kausa izcīņā Minesotā pārstāvēs arī Rory McIlroy, Danny Willet, Henrik Stenson, Chris Wood, Sergio Garcia, Rafael Cabrera-Bello, Justin Rose un Andy Sullivan. Vēl trīs spēlētājus drīzumā izvēlēsies komandas kapteinis Darren Clarke. 

Pieci no komandā iekļuvušajiem spēlētājiem ir Ryder kausa izcīņas debitanti. Tādēļ Clarke neslēpj, ka līdzsvarotākam sastāvam pats izraudzīsies pieredzējušus golferus.

ASV komandas sastāvā daudz kas noskaidrosies pēc šonedēļ gaidāmā "The Barclays" turnīra, bet kapteiņa Davis Love III izvēle varētu kļūt zināma septembra vidū.

Pēdējās izmaiņas , 24.08.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē