Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Turnīri augusta atvadās

Augusta pēdējā nedēļas nogalē golferiem ir dažādas iespējas vasaras pēdējā mēneša izskaņu izmantot savā labā golfa laukumā. "Ozo Golf Club" sestdien uzņems LMT Prezidenta kausa izcīņas dalībniekus, bet svētdien brangā konkurencē kļūs zināmi "AirBaltic" klubu kausa izcīņā. Komandu golfa noskaņas valdīs arī "Viesturos", kur svētdien notiks Pāru kausa izcīņa. 

Tālāk redzami turnīru nolikumi.

LMT PREZIDENTA KAUSS 2016

2016. gada 27. augusts
Plkst. 9:00-17.00
/Ozo Golf Club/

sacensību nolikums

1. Sacensību vieta un laiks:

1.1. Sacensības notiek Ozo Golf Club golfa laukumā 2016. gada 27. augustā

2. Sacensību formāts un noteikumi:

2.1. Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Sentendrjūsas Golfa kluba un Ozo Golf Club apstiprinātiem golfa noteikumiem.

2.2. Sacensību formāts – stableford.

2.3. Sacensībās var piedalīties tikai no 18 gadu vecuma.

2.4. Noteikumi: Pēc katras bedrītes izspēles spēlētājs atzīmē savā spēles kartē sitienu skaitu. Ja bedrītes izspēles laikā jūs neesat ieguvis punktus, jums jāpaņem sava bumbiņa, lai paātrinātu spēles gaitu.

Spēlētājs, kurš ieguvis visvairāk stableford punktus, ir atzīstams par uzvarētāju.

2.5. Pēc sacensībām spēlētājs savu spēles karti nodod sacensību komitejai Kluba recepcijā rezultātu apkopošanai.

2.6. Dāmas spēlē no sarkanajiem “tee”, kungi no dzeltenajiem “tee”.

2.7. Bedrītē Nr.13 tiek izspēlēta Hole In One balva. To iegūst spēlētājs, kurš pirmais ar pirmo sitienu ieraida bumbiņu bedrītē.

3. Starta laiks visiem vienlaicīgi pulksten 9.00 saskaņā ar bedrīšu izlozi:

3.1. Reģistrēšanās ne vēlāk kā 30 minūtes pirms starta laika Kluba recepcijā.

4.Vietu dalīšana:

4.1. Ja spēlētājiem ir vienāds rezultāts, tad pirmo vietu iegūst tas spēlētājs, kam vairāk stableford punktu pēdējās deviņās bedrītēs.

5. Apbalvošana:

5.1. LMT Prezidenta Kausa galveno balvu – kausu - iegūst spēlētājs, kurš ir savācis absolūti lielāko stableford punktu summu.

6. Tiesāšana:

6.1. Sacensību galvenais tiesnesis – Andris Gaters.

7. Dalības maksa un turnīra omulība: par to gādā LMT Prezidents!

Ozo Golf Club sacensību komiteja


XIV Latvijas golfa klubu kauss 2016
 

1. 
Mērķis. 
Popularizēt golfu starp klubiem un golferiem. Attīstīt golfa klubu nozīmi Latvijas golfa vēsturē.

2. Nolikums. 
Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Ozo Golf Club vietējiem noteikumiem.

Katru komandu veido 6 (seši) golferi. Visi dalībnieki izspēlē 18 bedrītes. Kluba komandas rezultātu iegūst, summējot attiecīgā kluba komandas 6 dalībnieku STROKE NETO rezultātus. OZO golfa Kluba laukuma Slope index tiek piemērots.

Spēlētājiem ar HCP lielāku par 36 aprēķinos tiks pieņemts HCP 36. Uzvar klubs ar mazāko komandas dalībnieku STROKE NETO summu. Papildus vērtējums ir klubu komandu dalībnieku STROKE summa.

Izsitienu vietas: kungiem no dzeltenajiem tee, dāmām no sarkanajiem, PRO spēlē no baltajiem izsitieniem. Katrs klubs drīkst pieteikt vairākas kluba komandas. 

Visiem spēlētājiem aktīvas 2016. gada HCP kartes obligātas. Nepilnas klubu komandas rezultāti netiek ņemti vērā.

 

3.      Dalības maksa. 
Kluba biedriem, RGS audzēkņiem un sezonas karšu īpašniekiem – EUR 20.-.
Pārējiem – green fee EUR 20.- + dalības maksa EUR 20.-.

4.      Vispārējie noteikumi. 
Spēlētāji viena turnīra laikā drīkst sevi pieteikt tikai vienam klubam. Kluba intereses drīkst aizstāvēt jebkurš Latvijā spēlējošs golferis, kurš ir pieteikts kādā no Latvijā esošajiem klubiem. Klubs piesaka dalībniekus līdz 25.08.2016. plkst. 16:00. Pieteikumā jānorāda golfera vārds, uzvārds. Pieteikties OZO golfa laukuma reģistratūrā, pa tel.+371 67394399 vai pa e-pastu ozogolf@apollo.lv, vai tiešsaistē piesakot visu komandu uzreiz šeit.

Maksimālais komandu skaits – 20. Pieteikšanās pēc pirmās rokas likuma. No viena kluba var pieteikt vairāk kā trīs komandas, ja līdz 25.08.2016. plkst. 16:00 ir palikušas brīvas vietas.

Izloze ir atklāta un galīga, un tā notiek 2016. gada 25. augustā plkst. 17:00.

5.      Kausa ģenerālsponsors. airBaltic

6.      Tiesāšana. 
Strīdīgu jautājumu gadījumos lēmumu pieņemšanā piedalās OZO golfa kluba sacensību komitejas locekļi.

7.      Punktu skaitīšana.
Klubu rezultātus nosaka, summējot katra kluba komandas dalībnieku STROKE NETO rezultātus. Uzvar klubs ar mazāko rezultātu. Ja vairāki klubi dala pirmo vietu, uzvarētājs tiek noteikts pārspēlē, ko veic no katra kluba izvirzītie 2 spēlētāji uz 13. bedrītes. Spēlē līdz “pēkšņai nāvei” summējot abu spēlētāju rezultātus. Ja vairāki klubi dala zemākās vietas, augstāku vietu ieņem klubs ar mazāku HCP summu.

Labāko klubu STROKE vērtējumā nosaka summējot katra kluba komandas dalībnieku STROKE rezultātus. Uzvar klubs ar mazāko rezultātu. Ja vairāki klubi dala pirmo vietu, uzvarētājs tiek noteikts pārspēlē, ko veic no katra kluba izvirzītais 1 spēlētājs uz 13. bedrītes. Spēlē līdz “pēkšņai nāvei”.

8.      Apbalvošana.
Uzvarētāju klubs saņem airBaltic ceļojošo golfa klubu kausu. Pirmās trīs vietas saņem piemiņas kausus un balvas. 
Labākais klubs STROKE vērtējumā saņem speciālu kausu un balvas.

9.      Vieta un laiks.
Sacensības notiek 28.08.2016. plkst. 08:00 OZO golfa laukumā. Starts no 1. un 10. bedrītes. Starts notiks saskaņā ar izlozi. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu. Spēlētāji starta vietu kārtību drīkst mainīt tikai ar turnīra rīkotāju atļauju, neievērojot šo nosacījumu, spēlētājs sacensībās piedalās ārpus konkurences un kluba komandas rezultāts arī tiek uzskaitīts ārpus konkurences.

10.  Pēcspēles aktivitātes.
Lai atvieglotu spēlētājiem rezultātu gaidīšanu, būs dažādas papildus aktivitātes, kas ļaus veiklākajiem iegūt kādu papildus balvu.

Pēdējās izmaiņas , 22.08.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē