Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Dzimis jaunais “Golfs.lv”!

Golfa attīstībā ir sperts vēl viens vēsturisks solis – tieši Latvijas golferi ir sagaidījuši pirmo žurnālu par golfu Baltijā. Piektdien preses tirdzniecības vietās ceļu pie lasītājiem sāk žurnāls “Golfs.lv”, kas sniedz plašu ieskatu golfa aktualitātēs, iepazīstinot ar spēli gan kā sportisku aizraušanos, gan kā aktīvas un dinamiskas atpūtas iespēju.

Žurnāls ir orientēts uz golfa sabiedrību, apskatot tai interesējošas tēmas, tajā pat laikā neatstājot autsaideru lomās tos, kam šī spēle pagaidām vēl ir lielais nezināmais.

Viens no žurnāla mērķiem ir lauzt daļā sabiedrības joprojām iesīkstējušos priekšstatus par golfa absolūto nepieejamību gan spēles sociālā statusa, gan it kā nesamērīgās dārdzības dēļ. Interesantu informāciju 100 lappušu biezajā žurnālā atradīs ne tikai jau spēlējoši golferi, bet arī ikviens cits, kas vēlas uzzināt, kādēļ miljoniem cilvēku visā pasaulē golfu uzskata par azartisku sporta veidu un lielisku brīvā laika pavadīšanas iespēju.

Par golfā gūto pieredzi stāstīs spēlētāji, kuru atziņas viņu daudzpusīgās personības dēļ būs interesantas arī tiem, kas pagaidām vēl nav ļāvušies zaļo laukumu vilinājumam. Pirmajā numurā par golfu kā komunikācijas spēli stāsta “Latvijas Mobilā telefona” prezidents Juris Binde. Ne tikai golferiem noderēs arī informācija par dažādām ķermeņa pārvaldīšanas sistēmām, piemēram, Feldenkrais metodi pirmajā numurā.

Neizgudrojot velosipēdu par jaunu, būs arī klasiskas golfa žurnālu tēmas. Piemēram, sadarbībā ar „Ozo Golf Club” pro Artūru Krukovu piedāvāsim padomus spēles tehnikas pilnveidošanā. Golferi žurnālā dalīsies pieredzē par nozīmīgiem spēles aspektiem Latvijas laukumos, kā arī ārzemju ceļojumiem.

Lasītājam būs iespēja neklātienē iepazīties arī ar pasaules golfa zvaigznēm un slavenākajiem golfa laukumiem,.

Pirms sešiem gadiem doma par Latvijas golferiem savu žurnālu šķita nepiepildāms sapnis, saka “Golfs.lv” izdevējs Normunds Mazjānis. Taču laika plūdums golfā ir izrādījies tikpat straujš un dinamisks kā visā valstī kopumā, tādēļ žurnāla „Golfs.lv” iznākšana apliecina spēju sekot līdzi laikam, un pieņemt mūsdienu dzīves straujā ritējuma izaicinājumu.”

„Golfs.lv” iznāks 10 reizes gadā 10 000 eksemplāru lielā tirāžā. Žurnālu, kura galvenais redaktors ir Gundars Galkins, varēs abonēt, kā arī iegādāties visās lielākajās tirdzniecības vietās un preses kioskos, kā arī golfa klubu pro shop. Viena numura cena ir 1,95 lati.

Atsauksmes un ierosinājumus par redzēto visi ir laipni aicināti izteikt forumā.

Pēdējās izmaiņas , 15.07.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē