Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Dažādos platuma grādos

Brazīlijas ziemā golferi cīnās par pēdējos 112 gados pirmajām olimpiskajām medaļām, Krista Puisīte Ilinoisā turpina sezonu "Symetra" tūrē, un arī pašu mājās risinās svarīgi notikumi. Izšķirošo spēļu fāzi sasniedzis "Alandeko" Latvijas match-play čempionāts, kā arī rit pēdējās dienas, kad var pieteikties startam "Latvian Open".

Lietainajā un vēju papluinītajā olimpiskajā Rio līderis pēc 36 bedrītēm turnīra pusceļā ir austrālietis Marcus Fraser ar 132 sitieniem (63-69) jeb -10 zem PAR. Līderim vienu sitienu zaudē Beļģijas golferis Thomas Pieters, bet trešais ar -8 ir "British Open" čempions zviedrs Henrik Stenson. Pēc pasaules ranga TOP4 golferu palikšanas mājās Stenson kā piektā numura īpašnieks ir reitingā visaugstāk ierindotais olimpiskais golferis.

Pirmā olimpiskā hole in one autors brits Justin Rose skatītāju nelutinātajā turnīrā dala 4.vietu ar -6.

Savukārt Krista 144 dalībnieču konkurencē piektdien ASV startēja turnīrā ar 130 000 dolāru balvu fondu un pirmo kārtu 54 bedrīšu turnīrā noslēgs, kad lielākā daļa dalībnieču jau būs finišējušas.

Tikmēr "Alandeko" Latvijas match-play čempionātā kungi jau ir noskaidrojuši ceturtdaļfināla pārus. Cerības paturēt čempiona laurus vēl uz gadu saglabā Kristaps Krištopans, kurš astotdaļfinālā ar 2up pārspēja Rūdolfu Ķelli un nākamajā kārtā sestdien tiksies ar Hariju Barisu. Savukārt pērnā gada finālists Edgars Bariss cīņā par vietu TOP 8 piekāpās Robertam Eihmanim (3&2).

Dāmu konkurencē titula īpašniece Laila Forstmane pusfinālā tiksies ar Lindu Ķirķi. 

Savukārt Latvijas Golfa federācija atgādina, ka ir lietas, ko var atlikt uz vēlāku laiku, bet citas tajā pašā laikā vēlāk vairs nav atgūstamas. Golferi tiek aicināti nepalaist garām pēdējo pieteikšanās termiņu uz "Latvian Open".

Pēdējos pieteikumus pašmāju sezonas prestižākajam amatieru turnīram, kas notiks no no 19. līdz 21.augustam, rīkotāji gaidīs LGF mājaslapā līdz pirmdienas, 15.augusta, plkst. 18.00. Līdzās sportiskai intrigai "Ozo" laukumā sava loma būs arī veiksmes faktoram, jo 13.bedrītē par hole in one pienāksies "Mazda 6". 

Olimpiskā turnīra REZULTĀTI

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 13.08.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē