Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Čempionu turnīri

Nedēļas nogalē risinājās vairāki čempionātu golfa turnīri, zināmā mērā pieskaņojot augusta kalendāru gaidāmajam "Latvian Open". "Ozo" laukumā sestdien kļuva zināmi ģimeņu čempioni, turpretim "Viesturos" svētdien pasniedza kluba čempionu kausus. Savukārt svētdien "Ozo" tika izspēlēta Latvijas kvalifikācija "Turkish Airlines" amatieru Pasaules kausa izcīņai.

Ģimeņu turnīrā scramble sitienu spēlē nepārspēti palika Vilis un Kristaps Krištopani, laukumu izspēlējot ar 65 sitieniem jeb septiņiem sitieniem zem PAR.

Tikmēr par GK "Viesturi" čempionu kļuva Harijs Bariss ar 77 sitienu jeb +7 virs PAR rezultātu. Dāmām pārliecinoši labākā bija Indra Eniņa ar 70 sitieniem jeb +2. Atsevišķi balvas saņēma arī labākie dažādās ieskaites grupās GK "Viesturi" kluba biedru konkurencē.

Ar tālāku perspektīvu svētdien risinājās "Turkish Airlines" turnīrs, kas bija viens no simta analoģisku sacensību pasaulē, lai noteiktu Lielā fināla dalībniekus, no kuriem viens kļuva zināms Rīgā. Stableford spēlē ar 44 punktiem nepārspēts palika Gints Zeltiņš, un uzvarētāju šogad gaida pilna servisa pasākums "Carya Golf Club" laukumā, Belekā.

Pēdējās izmaiņas , 07.08.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē