Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Junioriem jauni čempioni

Pirmoreiz Latvijas junioru čempionāts risinājās ārpus Rīgas reģiona, pulcējot jaunos golferus "Avotu" laukumā, Burtnieku novadā. Sacensības augusta pirmajās dienās risinājās vairākās vecuma grupās, bet uzvaru vecāko spēlētāju konkurencē izcīnīja Pauls Nesaule un Marija Luīze Jučmane.

U-18 zēnu konkurencē Nesaule uzvarēja ar +16 virs PAR, tuvāko konkurentu Robertu Matisonu apsteidzot par trim sitieniem. Abiem pretendentiem bija vienāds rezultāts pirmajā kārtā, bet no otrajā raundā iekrātā sešu sitienu pārsvara līderis sacensību pēdējā dienā izsēja tikai pusi. 

Turpretim U-18 meitenēm Jučmane pārliecinoši uzvarēja ar +19 virs PAR, lai gan pēc pirmās dienas nonāca iedzinējos ar četru sitienu deficītu.

U-14 zēniem pārliecinoši labākais bija Mareks Niks Atars, kam visi sāncenši zaudēja ne mazāk kā 14 sitienus.

Vienīgais uzvarētāja tituls ārpus Latvijas aizceļoja U-12 zēnu grupā, kur ar 14 sitienu rezervi labākais bija igaunis Richard Teder. Tiesa, arī U-12 meitenēm labākā bija ārzemniece - Krievijas pārstāve Marta Siļčenko, tomēr uzvarētāja Latvijā uzturas pastāvīgi.

U-10 meitenēm pārliecinoši uzvarēja Katrīna Bulkovska, turpretim zēniem pirmo vietu ar viena sitiena pārsvaru noturēja Roberts Jučmanis. Visplašāk pārstāvētā bija U-10 vecuma grupa zēniem ar 11 dalībniekiem, bet čempionātā kopumā startēja 56 dalībnieki, kas visi tāpat kā viņu vecāki ir pelnījuši atzinību par apņēmību. 

Pēdējās izmaiņas , 03.08.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē