Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Jūlija finiša akordi

Ar nepacietību golfa kalendārā gaida augusts, kurā risināsies ne viens vien svarīgs turnīrs, tomēr vispirms nedēļas nogalē tika pielikts punkts jūlija sacensībām, "Ozo" laukumā sveicot uzvarētājus pat vairākos turnīros, kā arī uzgavilējot laureātiem "Viesturos" notikušajā "Alberta 13" kausa izcīņā.

Kamēr Latvijas izlases golferi sestdien vēl spēlēja turnīrā Ungārijā, "Ozo" laukumā pulcējās "Citrus Solutions Open" dalībnieki, spēkiem mērojoties HCP neto vērtējumā, kas ne visās ieskaites grupās ir ierasts formāts.

 

Spēcīgāko kungu grupā nepārspēts palika Aleksejs Birjukovs ar neto -6 zem PAR, savukārt dāmām pirmo vietu ar neto -4 nodrošināja Ingemāra Jansone. Tikmēr kungiem otrajā grupā ar neto -9 zem PAR nepārspēts palika Solomon Agranovich.

Ne visi veiksminieki gan tika noskaidroti pēc iespēlētā rezultāta, jo, lai nodrošinātu apmaksātu golfa piedzīvojumu Itālijā, pietika arī ar veiksmi izlozē. Šoreiz vieglā roka atpūtniekos iecēla Normundu Samu un Andri Rodzi. Samam turklāt tā nebija vienīgā balva, jo kungiem labāko handikapu grupā viņš finišēja otrais.

Toties svētdien "Exante Open" visi dalībnieki spēlēja vienā ieskaites grupā, sacenšoties stableford punktu vērtējumā. Iepriekš labāk futbola aprindās zināmais Marsels Vapne apliecināja nopietnas ambīcijas arī golfa laukumā, uzvaru nodrošinot ar 48 punktiem.

Tikmēr "Viesturos" Jan Gustaffson ar neto -1 zem PAR kļuva par "Alberta 13" kausa ieguvēju kungu spēcīgākajā HCP grupā, labāka handikapa dēļ apsteidzot tuvāko sāncensi Sergey Shvedov. Otrā kungu grupā nepārspēts palika Ainārs Lācis, bet dāmām veiksmīgākā diena bija Ivetai Kaminskai.

Pēdējās izmaiņas , 31.07.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē