Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Vēlreiz Vanags/Žvīgurs

Ne pirmo reizi sezonā uzvaru komandu sacensībās svētdien ''Viesturos" izcīnīja Egīls Vanags/Mārtiņš Žvīgurs, kuri palika nepārspēti "Baltic Beach Hotel" kausa izcīņā. Jau ierasti konkurence bija spraiga un turnīrs komandu sacensībām arī kupli apmeklēts, jo laukums praktiski bija aizpildīts līdz pēdējai iespējai.

Vanags/Žvīgurs iepriekšējo reizi ""Viesturu" turnīrā nepārspēti palika maija sākumā "Alus Brāļa" turnīrā, un pie relaksējošām balvām tika arī šoreiz. Startējot 26 duetu konkurencē, uzvarētāji pirmo vietu nodrošināja ar neto 60,8 sitieniem.

Matemātika zīmēs aiz komata bija nepieciešama arī šoreiz, lai sadalītu pārējās balvas. No uzvarētājiem 0,4 neto sitienus atpalika Sandra un Andrejs Berķi. Savukārt trešie ar vēl 0,2 sitieniem vairāk bija Aleksandrs Žukovs un Vadims Janovs.

Tikmēr savulaik "Viesturos" pirmās golfa prasmes apguvusī Krista Puisīte svētdien ASV ar PAR pēdējā raundā pabeidza "Symetra" tūres posmu un sacensību kopvērtējumā iekrāja +2. Vēl pirms visu dalībnieču finiša tas dod vietu ceturtā desmita beigās.

Savukārt lielie puikas rēķinos kārtoja "Royal Troon" laukumā, kur Henrik Stenson kļuva par "British Open" čempionu. Zviedrs karjerā pirmo "Major" titulu izcīnīja 40 gadu vecumā, turklāt paveica to spoži, ar 63 sitieniem atkārtojot prestižāko turnīru pēdējās dienas rekordu. Uzvarētājs summā nospēlēja ar -20, bet otrās vietas īpašnieks Phil Mickelson bija otrais ar -17 un teicamu pēdējo raundu (65). Skandināvi nu var svinēt pimo "Major" titulu kungu konkurencē.

Pēdējās izmaiņas , 17.07.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē