Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

"Ristorante Rossini" balvas pasniegtas

Kamēr "British Open" titula pretendenti cīnījas ar vēju "Royal Troon" laukumā, daudz mierīgākos apstākļos sestdien "Ozo" laukumā risinājās "Ristorante Rossini Grand Prix" izcīņa, kur labākos noteica triju handikapa grupu ieskaitē, kā arī balva pienācās labākajam sitienu spēlē.

Matemātiski vienkāršākajā ieskaites grupā tikt pie uzvaras allaž ir vissarežģītāk, un šoreiz pirmo vietu sitienu spēles ieskaitē ieguva Vilis Krištopans. Golfa federācijas prezidenta rēķinā bija 75 sitieni jeb +3 virs PAR, kas nodrošināja viena sitiena pārsvaru pār Rūdolfu Ķelli.

Savukārt kungiem nullei tuvāko handikapu grupā veiksmīgākā diena bija Aināram Počam, kurš ar 40 stableford punktiem apsteidza tuvākos piecus konkurentus, kuru rēķinā bija pa 37 punktiem. Savukārt kungiem otrajā handikapu grupā ar 42 punktiem labākais bija Andris Nitišs.

Ar pārsniegtu 40 punktu robežu varēja palepoties arī uzvarētāja dāmu ieskaitē - Sandas Sēnes rēķinā 41 punkts.

Ar hole in one balvu bagātinātajā 13.bedrītē vienam otram golferim izdevās tikt pie bērdija, tomēr triks ar bedrītes izspēli viena sitiena izskatā nenostrādāja arī šoreiz. Tiesa, turnīrs nepalika bez sava īgla, ko 11.bedrītē sev izkārtoja Augusts Rozefelds.

Tikmēr Amerikā "Symetra" tūres posmā Krista Puisīte sestdien nospēlēja ar +2 virs PAR un pirms pēdējā raunda atkāpās uz dalītu 32.vietu.

Savukārt "British Open" svētdien kļūs zināms, vai pirmo reizi "Major" turnīrā uzvarēs skandināvs. Zviedrs Henrik Stenson pēc 68 sitienu raunda ir līderis ar -12 zem PAR un ir vienu sitienu priekšā Phil Mickelson.

Pēdējās izmaiņas , 16.07.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē