Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Klubu kausa izcīņas gaidās

Vēl pusotrs mēnesis golferus šķir no airBaltic Latvijas golfa klubu kausa izcīņas, kas augusta beigās risināsies "Ozo" laukumā. Tomēr ir turnīri, kam drošāk ir reģistrēties ļoti savlaicīgi, un liela daļa komandu čempionāta organizatoriem jau pieteikusies, tiesa, pagaidām mutiski.

Jaunums turnīrā  ir sponsors airBaltic, un rīkotāji vēsta, ka tas sola jaunu skatījumu uz balvām un apbalvošanu. Ir jau padomāts arī par to, ko darīt golferiem, kuri laukumā dosies agrāk un vēlēsies sagaidīt apbalvošanu. Tamdēļ būs dažādas nodarbes, kas ļaus nopelnīt arī kādu papildu balvu.
 
Turnīrā būs spēkā ierobežojums viena kluba kopējam komandu skaitam. Līdz pieteikšanās beigām limits ir viena kluba trīs komandas, taču ar noteikumu, ka palikušās brīvās vietas, ja tādas būs, pēc oficiālā pieteikšanās laika beigām varēs ieņemt jebkurš.
 
Sacensību formāts paliek nemainīgs - piedalās sešu spēlētāju komanda, kuras rezultāts ir visu dalībnieku neto rezultāta summa. Mierinājuma balva pienāksies uzvarētājiem sitienu spēles formātā.
 
Tehnoloģiski progresīviem lietotājiem piedāvā reģistrēt komandu tiešsaistē "Golfbox" sistēmā jau tagad. Reģistrācijai tikai nepieciešami visu sešu golferu ID numuri sistēmā. Daļēju komandu pieteikt nedrīkst.
 
XIV Latvijas golfa klubu kauss 2016 

1.
Mērķis.
Popularizēt golfu starp klubiem un golferiem. Attīstīt golfa klubu nozīmi Latvijas golfa vēsturē.

2. Nolikums. 
Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Ozo Golf Club vietējiem noteikumiem.

Katru komandu veido 6 (seši) golferi. Visi dalībnieki izspēlē 18 bedrītes. Kluba komandas rezultātu iegūst, summējot attiecīgā kluba komandas 6 dalībnieku STROKE NETO rezultātus. OZO golfa Kluba laukuma Slope index tiek piemērots.

Spēlētājiem ar HCP lielāku par 36 aprēķinos tiks pieņemts HCP 36. Uzvar klubs ar mazāko komandas dalībnieku STROKE NETO summu. Papildus vērtējums ir klubu komandu dalībnieku STROKE summa.

Izsitienu vietas: kungiem no dzeltenajiem tee, dāmām no sarkanajiem, PRO spēlē no baltajiem izsitieniem. Katrs klubs drīkst pieteikt vairākas kluba komandas.

Visiem spēlētājiem aktīvas 2016. gada HCP kartes obligātas. Nepilnas klubu komandas rezultāti netiek ņemti vērā.

3.      Dalības maksa. 
Kluba biedriem, RGS audzēkņiem un sezonas karšu īpašniekiem – EUR 20.-.
Pārējiem – green fee EUR 20.- + dalības maksa EUR 20.-.

4.      Vispārējie noteikumi. 
Spēlētāji viena turnīra laikā drīkst sevi pieteikt tikai vienam klubam. Kluba intereses drīkst aizstāvēt jebkurš Latvijā spēlējošs golferis, kurš ir pieteikts kādā no Latvijā esošajiem klubiem. Klubs piesaka dalībniekus līdz 25.08.2016. plkst. 16:00. Pieteikumā jānorāda golfera vārds, uzvārds. Pieteikties OZO golfa laukuma reģistratūrā, pa tel. +371 67394399 vai pa e-pastu ozogolf@apollo.lv, vai tiešsaistē piesakot visu komandu uzreiz šeit.

Maksimālais komandu skaits – 20. Pieteikšanās pēc pirmās rokas likuma. No viena kluba var pieteikt vairāk kā trīs komandas, ja līdz 25.08.2016. plkst. 16:00 ir palikušas brīvas vietas.

Izloze ir atklāta un galīga, un tā notiek 2016. gada 25. augustā plkst. 17:00.

5.      Kausa ģenerālsponsors. airBaltic

6.      Tiesāšana.
Strīdīgu jautājumu gadījumos lēmumu pieņemšanā piedalās OZO golfa kluba sacensību komitejas locekļi.

7.      Punktu skaitīšana.
Klubu rezultātus nosaka, summējot katra kluba komandas dalībnieku STROKE NETO rezultātus. Uzvar klubs ar mazāko rezultātu. Ja vairāki klubi dala pirmo vietu, uzvarētājs tiek noteikts pārspēlē, ko veic no katra kluba izvirzītie 2 spēlētāji uz 13. bedrītes. Spēlē līdz “pēkšņai nāvei” summējot abu spēlētāju rezultātus. Ja vairāki klubi dala zemākās vietas, augstāku vietu ieņem klubs ar mazāku HCP summu.

Labāko klubu STROKE vērtējumā nosaka summējot katra kluba komandas dalībnieku STROKE rezultātus. Uzvar klubs ar mazāko rezultātu. Ja vairāki klubi dala pirmo vietu, uzvarētājs tiek noteikts pārspēlē, ko veic no katra kluba izvirzītais 1 spēlētājs uz 13. bedrītes. Spēlē līdz “pēkšņai nāvei”.

8.      Apbalvošana.
Uzvarētāju klubs saņem airBaltic ceļojošo golfa klubu kausu. Pirmās trīs vietas saņem piemiņas kausus un balvas.

Labākais klubs STROKE vērtējumā saņem speciālu kausu un balvas.

9.      Vieta un laiks.
Sacensības notiek 28.08.2016. plkst. 08:00 OZO golfa laukumā. Starts no 1. un 10. bedrītes. Starts notiks saskaņā ar izlozi. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu. Spēlētāji starta vietu kārtību drīkst mainīt tikai ar turnīra rīkotāju atļauju, neievērojot šo nosacījumu, spēlētājs sacensībās piedalās ārpus konkurences un kluba komandas rezultāts arī tiek uzskaitīts ārpus konkurences.

10.  Pēcspēles aktivitātes.
Lai atvieglotu spēlētājiem rezultātu gaidīšanu, būs dažādas papildus aktivitātes, kas ļaus veiklākajiem iegūt kādu papildus balvu.


Sekojošas komandas 2016.gada 14.jūlijā jau pieteikušās (mutiski)

1. Viesturi

2. Viesturi
3. Viesturi
4. Viesturi
5. Ozo
6. Ozo
7. Ozo
8. GK Avoti (Jau pieteikti online) 
9. Rossini
10. Amarone
11. Dāmu GK
12. Dāmu GK
13. RGS
14. RTM
15. Reinis
16. Reinis
17.
18.
19.
20.

Limits - 20 komandas

 

Pēdējās izmaiņas , 14.07.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē