Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Igauņi uz āķa

Pēc sestdien veiksmīgi aizvadītajām komandu spēlēm Latvijas kungi nav tālu no vēsturiskās pirmās uzvaras mačsacīkstē ar Igauniju. Pēc četrām foursomes un četrām fourball pāru cīņām mājinieki ir vadībā ar 5:3. Tādējādi uzvarai kopvērtējumā nepieciešams svētdien "Ozo Golf Club" laukumā astoņās individuālajās divcīņās izcīnīt vismaz 3,5 punktus. Savukārt dāmām gūt uzvaru var liegt tikai priekšlaicīgas svinības, jo latvietes ir pārliecinošā vadībā ar 5,5:0,5.

Kungiem foursomes cīņās uzvarēja Kārlis Broders/Mikus Gavars (1 up), Raivis Kalniņš/Artūrs Krukovs (6&4) un Tālivaldis Pētersons/Mārtiņš Balodis (2&1). Zaudējumu (6&4) piedzīvoja Valdis Liepiņš/Dāvis Puksts.

Sekojušajās fourball cīņās Latvijai pa punktam guva Kalniņš/Broders (6&5) un Puksts/Liepiņš (1 up). Punkti igauņiem tika spēlēs pret Gavaru/Pētersonu (2&1) un Krukovu/Balodi (6&4).

Dāmu konkurencē vienīgo pus punktu par neizšķirtu (all square) foursomes spēlēs igaunietēm ļāva nopelnīt Māra Puisīte un Laura Jansone. Uzvaras izcīnīja Vineta Ruka/Elīna Streļuka (6&4) un Anete Indulēna/Krista Puisīte (6&5).

Fourball spēlēs sekoja tikai uzvaras - Jansonei/Rukai (8&6), K.Puisītei/Streļukai (2&1) un Indulēnai/M.Puisītei (4&3).

Latvijas kungu izlase līdz šim vēl ne reizi mačsacīkstē nav pieveikusi igauņus, taču izlases kapteinis Artūrs Krukovs uzskata, ka tagad šāda iespēja reāli pastāv. Komanda pacentīsies to pierādīt svētdien individuālajās divcīņās.

Pēdējās izmaiņas , 16.07.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē