Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Papildinājums čempionu listē

Kopš 2006.gada rīkotajā Latvijas midamatieru čempionātā tikai viens spēlētājs ir spējis uzvarēt vairāk nekā vienu reizi. Turklāt Tālivalža Pētersona uzvaru saraksts ir krietni garāks - nedēļas nogalē viņš "Ozo" laukumā kļuva par četrkārtēju midamatieru čempionu. Dāmām otro gadu pēc kārtas labākā bija Vineta Ruka.

Pētersons uzvaru nodrošināja ar +7 virs PAR (78-73), kas ir absolūti labākais rezultāts midamatieru čempionātu vēsturē. Nospēlēt abās sacensību dienās zem 80 sitieniem līdzšinējos 10 gados vēl nevienam nebija izdevies.

Čempionāta otrajā dienā, kas risinājās vienlaicīgi ar "G4S Open", vairākiem spēlētājiem rezultātu tablo dominēja sarkanā krāsa, tomēr pirmajā raundā Pētersona iekrātais pārsvars ļāva viņam noturēties vadībā, ko stiprināja īgls 14.bedrītē. Uzvarētājs par trim sitieniem apsteidza tuvāko konkurentu Kristapu Krištopanu, kura rēķinā pēdējā raundā bija pieci bērdiji un rezultāts -1 zem PAR. Pēdējo raundu tikpat lielā mīnusā nogāja trešās vietas ieguvējs Nikolajs Keņins.

Savukārt Lietuvas amatieru "Open" vienīgais raundu zem PAR izspēlēja Roberts Eihmanis, kurš svētdien kļuva par otrās vietas ieguvēju tāpat kā Anna Diāna Švanka dāmu konkurencē. Eihmanis "V Golf Club" laukumā pēdējās 18 bedrītes nospēlēja ar -1, tomēr iepriekš iekrātie plusi (78-77) rezultātu pavērsa līdz +10 virs PAR. Uzvarētājs vācietis Johannes Diederichs nospēlēja ar +6.

Dāmu ieskaitē pēdējais raunds labākais bija arī Švankai (78), tomēr pirmo divu kārtu 81 un 82 sitieni galarezultātā deva +25 un septiņu sitienu atpalicību no uzvarētājas austrietes Florentina Hager.

Lietuvas amatieru "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 11.07.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē