Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Zelta Rīga

Latvijas Olimpiādes noslēgumā svētdien "Avotos" uzvarētāju laurus plūca Rīgas komandas golferi Reinholds Pīrāgs kungu ieskaitē un Anna Diāna Švanka sacensībās dāmām. Ja Švankas uzvara šķita neizbēgama jau pirms pēdējās sacensību kārtas, tad Pīrāgam pirmo vietu izdevās noturēt sīvā konkurencē ar sekotājiem.

Pēdējā raundā Pīrāgs nospēlēja ar 68 sitieniem jeb +4 virs PAR un kopvērtējumā palielināja pārsvaru pār otrās vietas ieguvēju Carnikavas novada pārstāvi Aleksandru Pāvulānu līdz diviem sitieniem. Savukārt uz bronzas pozīciju svētdien pakāpās Mikus Gavars no Garkalnes novada. Viņš pēdējās 18 bedrītēs sasniedza labāko rezultātu - 67 sitieni. No Pīrāga, kurš trīs dienu summā nospēlēja ar +13 virs PAR, Gavars atpalika četrus sitienus.

Turpretim dāmām Latvijas amatieru čempiones Švankas pārsvars pār sāncensēm arvien pieauga un trešā raunda izskaņā uzvarētāja ar summā iekrātu rezultātu +23 virs PAR otrās vietas ieguvēju Ogres novada golferi Lindu Ķirķi apsteidza par 24 sitieniem. Savukārt pieredzējusī Vineta Ruka Siguldas novada godalgu krājumu papildināja ar bronzas medaļu, ko nodrošināja ar viena sitiena pārsvaru pār Danu Zālīti.

Kamēr Mikus Gavars cīnījās "Avotos", tikmēr juniors Francis Gavars svētdien tika pie "Damman" kausa, kas "Viesturos" tika izspēlēts komandu ieskaitē. Francis Gavars kopā ar Gati Valteru junioru pārspēja visus konkurentus, nospēlējot ar neto 59,1 sitienu, kas nodrošināja neto 1,7 sitienu pārsvaru pār otrās vietas ieguvējām Guntu un Indru Eniņām.

Savukārt viņpus lielajiem ūdeņiem Krista Puisīte svētdien Mičiganā "Symetra" tūrē otrajā posmā pēc kārtas cīnīsies par TOP 10. Pēc diviem pirmajiem raundiem Latvijas profesionāle dala 17.vietu ar -2 zem PAR.

Pēdējās izmaiņas , 03.07.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē