Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Intriga "Avotos", skaidrība "Ozo"

Golfa saimei dalot spēkus vairākos turnīros, sevi pieteica vasarīgā jūlija pirmā sestdiena, kad Latvijas Olimpiādē "Avotos" sacensību otrā kārtā tikai saasināja intrigu kungu konkurencē, savukārt Rīgā tikmēr "Ozo Golf Club" laukumā handikapa spēles ieskaitē kļuva zināmi "Carlsberg Open" laureāti. 

Latvijas Olimpiādes turnīrā līderis pirms pēdējās kārtas kungiem arvien ir Rīgas komandas golferis Reinholds Pīrāgs (+9 virs PAR), taču tikai ar viena sitiena pārsvaru pār Aleksandru Pāvulānu, kurš ar Kārli Broderu dalīja otrā raunda labāko rezultātu (68 sitieni jeb +4). Ik pa vienam sitienam tālāk ir Nikolajs Keņins un Harijs Bariss, bet vēl vairāk ir pretendentu uz vietu trijniekā.

Dāmām ar 68 sitieniem nospēlēja rīdziniece Anna Diāna Švanka, nostiprinoties jau pārliecinošā vadībā ar 11 punktu pārsvaru pār tuvāko sāncensi Lindu Ķirķi.

Savukārt "Carlsberg" turnīrā visi trīs laureāti kungu nopietnāko handikapu grupā nospēlēja ar neto -4 zem PAR, līdz ar to godalgoto vietu sadalījumā par izšķirošu kļuva pretendentu handikaps. Tādējādi par uzvarētāju kļuva Rūdolfs Ķelle, aiz sevis atstājot Arvi Zeili un Charlie Mel. Neto 68 sitieni bija arī Dāvim Kanneniekam, taču jaunieši atbilstoši turnīra nolikumam startēja ārpus konkurences.

Prognozējami spraiga situācija izvērtās arī kungu otrās grupas kopvērtējumā, kur viss tomēr kļuva skaidrs bez nolikuma papildu punktu iesaistīšanas. Ar neto -8 zem PAR uzvarēja Jānis Straģis, aiz sevis atstājot Mārtiņu Reisonu (-7) un Aleksandru Petrovu (-6).

Tikmēr dāmām pārliecinoši labākā bija Irina Koldunova ar neto -3, kas uzvarētājai ļāva par pieciem neto sitieniem apsteigt otrās vietas ieguvēju Aiju Veisu.

Pēdējās izmaiņas , 02.07.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē